2777
2789
عنوان

توروخدا خانمای تازه زایمان کرده ی" طبیعی "بیان تکلیف منو روشن کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 144 پست
عزیزم سطح ۱ و ۲ چیه ؟ برش پرینه جزء کدومه

عزیزم اپیزیاتومی یا همون برش پرینه یه برش بین دهانه واژن و مقعد که  کمتر مامایی همچین ریسکی رو میکنه از اونجا برش بزنه چون باعث پارکی درجه 3 و 4 میشه و حتی ممکنه  اسفنگتر آنال پاره بشه  و هزاران مشکل دیگه برای مادر و فرزند فقط در سه صورت ماما یا پزشک مجازه از این روش استقاده کنه یوی احتنال پارگی شدید واژن یوی وضعیت غیر طبیعی نوزاد تو رحم ممکنه انسفالو باشه اگه مادر در خطر مرگ و نوزاد در خطر خفکی باشه و لازم باشه سریعا نوزاد خارج بشه 

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید که حقیقت امر باعث وحشت شما شد 

من موافقم

استارتر جان ببین بعضی ها راحت زایمان می کنن مثل هم اتاقی من کلا نیم ساعته زایمان کرد بعضی ها هم سخت...امیدوارم که راحت زایمان کنی و از ته قلبم دعا می کنم ولی اگه سخت باشه زایمانت دردی رو به اندازه مرگ می کشی فقط روح از تنت جدا نمیشه... واقعیتو گفتم.... بالاخره واسه همینه که میگن بهشت زیر پای مادره.... میگن همه گناها پاک میشه....  

و اینکه از داخل هم بخیه میزنن ؟  یا فقط قسمت بریدگی پرینه رو بخیه میکنن تو نت سرچ کردم عکسای ...

اصلا معلوم نمی کنه عزیز... من طبیعی بودم و چند تا بخیه از بیرون خوردم .. برای بعضی ها بیشتر برای بعضی ها اصلا نیاز نمی شه !!!

بدنت رو دکتر (متخصص البته نه ماما) معاینه کنه و احتمال آسیب رو تشخیص بده .. برای من متخصص گفت لگن خوب داری ولی مجرای عبور تنگه و احتمال آسیب هست . هم بخیه خوردم هم کمی مشکل ادرار پیدا کردم.. 

مادر شوهرم و خواهر شوهرهام رو دوست دارم  و براشون آرزوی شادی و سلامتی دارم 
درد که داره میگن موقع انقباضات دردش یکم از پریودی بیشتره فقط به خودم میگم هیچکس که با طبیعی نمرده ...

ببین درد زایمان ... یکمی بیشتر از یکم در پریودیه ها !!!

آمادگیشو داشته باش!!

ببین درد زایمان ... یکمی بیشتر از یکم در پریودیه ها !!! آمادگیشو داشته باش!!

گفتم مثل من نشی!!.. 

امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی ولی برای اطمینان از وضعیت جسمی و زایمانی خودت ..حتما سابقه زایمان مادرت و خواهرت رو بپرس و معاینه آخر رو هم از یه دکتر متخصص بپرس که مجرای عبورت چقدر تنگه و از این حرفها .. اینطوری می فهمی که احتمالا زایمانت راحت خواهد بود یا نه 

اصلا معلوم نمی کنه عزیز... من طبیعی بودم و چند تا بخیه از بیرون خوردم .. برای بعضی ها بیشتر برای بعض ...

ممنونم که اومدین و راهنمایی کردین

منظورتون از مشکل چیه ؟

مشکلتون تا زمانی که بخیه ها خوب شدن ادامه داشت

یا بعدشم مشکل داشتین

از نظر واژن و رابطه مشکلی نداشتین بعد از زایمان ؟

ممنونم که اومدین و راهنمایی کردین منظورتون از مشکل چیه ؟ مشکلتون تا زمانی که بخیه ها خوب شدن ...

مشکلم برای زایمانم بود که درد  خیلی زیادی تحمل کردم و آخرش هم ماما دستیارش رو صدا زد با یه روش مخصوص فشار (مثل چلوندن پارچه ) ..منو چلوندن و بچه دنیا اومد.. آخه دیگه بی اندازه انرژی ازم رفته بود و دیگه توان زور زدن نداشتم صادقانه خودم به ماما گفتم اونم دستیارش رو صدا زد و ..

مشکل ادرار رو هم هنوز دارم البته تقصیر خودمه پیگیری برای درمان نرفتم (دائمی نیست بعضی مواقع دچارش می شم مثل مواقع سرماخوردگی)

جواب سوال آخر هم مثل قبل نبود اما مشکلی هم نداشتم 

: