2777
2789
عنوان

توروخدا خانمای تازه زایمان کرده ی" طبیعی "بیان تکلیف منو روشن کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 144 پست
شاید هم دردت نگیره مادر خودم سر خواهرم اصلا دردش نگرفت تاریخ زایمانش ۲۹ اسفند بود صبر کرد تا ۶ ف ...

منم ازاین میترسم.ولی خب بیمارستان رفتم گفت درد نداری نیا برو هر وقت دردت بگیره😑😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چرا بد زخمی حتما 

من بخیه هام خیلی زیاد بود و گلاب به روتون فقط دستشویی فکر می کردم که داره بخیه هام پاره میشه.... واسه همین نگه میداشتم دستشوییمو و وضع بدتر شد... و هر دفعه با ترس و به کمک شیاف هایی که ضد یبوست بود با گریه می رفتم دستشویی.... و به خاطر اینا بخیه هام هم عفونت کرد و....

من یبار سزارین شدم مشکلی نداشتم،ولی برا دومی میترسم،عوارض خواهرات چی بوده؟میشه بگی لطفا

چسبندگی و خونریزی خخخ زیاد

سوزش و اب اوردن بخیه هاش

با کوچکترین کاری جای بخیه ها درد میگیره

شکمشم از من خ بزرگتره

جفتمون دوتا داریم

برا دوتا سزش بیمارستان و دکترش یکی بوده

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
وای چرا ؟ترسیدم

براینکه زایمان طبیعی کل ارگانهای بدن رو بهم میریزه من خودم یه خانمی رو زایمان وردم طفلک ایست قلبی کرد مرد از درد و فشار  هر کسی تواناییشو نداره  ممکنه حتی انفارکتوس هم رخ بده 

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀
عزیزم لطفا درخواست دوستیمو قبول کن کاش میومدی میگفتی ماما چیکار کرد که به ماما بگیم انجام بده&n ...

درخواستتو دوباره بفرست برام چیزی نیومده

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
اینجا باردار زیادن خودتونم میدونین این حرفارو هم نزنین ترس دارن بازم بهشون استرس الکی وارد نکنین بزا ...

ربطی نداره گلم هر بارداری مطمئنا یک پزشک شخصی خودشو داره که وضعیب قلب و لگن و دستگاه تناسلیشونو چک کرده و در صورت لزوم براشون سزارین مینویسن الان دیگه مردم ماشالله خودشون از ماها بهتر میدونن چی به صلاحشون و چی به ضرر 😊شماهم اگه باردارین یا قصد بارداری دارین  همه جوانب رو از پزشک معالجتون بپرسین و من الله توفیق 

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀