2777
2789
عنوان

توروخدا خانمای تازه زایمان کرده ی" طبیعی "بیان تکلیف منو روشن کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 144 پست
😭😭😭😭😭نععععععع من دوست ندارم جای بخیه

والا جای بخیه دیگران رو نمیشه دید که آمارگرفت ولی من که ندارم کسای که دوروبرم هستن هم طبق گفته خودشون اصلاندارن ،پمادبزن عزیز

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
زایمان طبیعی عزیزم ؟ مگه ماما بخیه میزنه ؟ من فک کردم ماما فقط برای ورزش و همراهی بخیه رو ...

آره طبیعی بودم. اگه ماما بگیری همون واست بخیه میزنه, مامای من که تو این زمینه حسابی حال داد. اما من کسایی رو هم دیدم که بعد از طبیعی براشون بخیه نزدن اما بعدها از گشادی گلایه مند بودن حتی یه نفر هم بود که بعدا رفت عمل زیبایی انجام داد.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو نمیدونم ولی من شایدحدود56نفرو رفتم دیدم وهمشون شکم داشتن ومیگفتن اصلا نتونستن گن استفاده کنن

منم گن استفاده نکردم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

من بخیه هام جذبی بودن و جاشون هم نمونده.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
پارگی بعد از زایمان دوخته میشه مامای من برام کاری کرد ک روم نمیشه اینجا بگم ولی ورزش های مخصوص لگن ...

عزیزم لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

کاش میومدی میگفتی ماما چیکار کرد

که به ماما بگیم انجام بده 

لطفا

والا جای بخیه دیگران رو نمیشه دید که آمارگرفت ولی من که ندارم کسای که دوروبرم هستن هم طبق گفته خودشو ...

آخیش خدا روشکر پماد داره 😚من هنوز نینی ندارم الان دوماه اقدامم دیشب پری شدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آره طبیعی بودم. اگه ماما بگیری همون واست بخیه میزنه, مامای من که تو این زمینه حسابی حال داد. اما من ...

منم همش برام سوال بود چرا ماما بخیه نزنه

اون که از هفته ها قبل باهامه

چرا یکی دیگه بیاد

پس باید باهاش حرف بزنم

بگم مث ماما لاله جون بخیه بزن   

عزیزم بعضیا شکمشون میمونه منم نمیدونم جزو کدوم دستم برا همین ریسک نمیکنم واقعا بهت تبریک میگم با س ...

دقیقا. من بعد از زایمان بیشتر سزارین‌هایی که میدیدم در حدی بودن که انگار هنوز زایمان نکردن.