2777
2789
عنوان

توروخدا خانمای تازه زایمان کرده ی" طبیعی "بیان تکلیف منو روشن کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 144 پست
من خیلی تحقیق کردم ونتیجه گرفتم باتوجه به شرایط وروحیه واخلاق وتیپ ومدل اطرآفیان وخودم طبیعی به نفعم ...

اره خیلی سخته.من که مقایسه میکردم واقعا طبیعی بهتره.چون سزارین درد داری بعد تولد تا 10 روز حداقل که نمیتونی بلند شی راحت .بچرخی.فکر کن چقدر سخته شیر دادن به بچت

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

من با اینکه زایمان سختی داشتم اما در عرض یه ماه شکمم کلا صاف شد و بخیه هامم جذب شدن. من ماما خصوصی گرفته بودم بخیه زدنش دو ساعت طول کشید دردی هم نداشت فقط خسته کننده بود اما بعدا فهمیدم که چه لطفی در حقم کرده البته خودشم گفت چندلایه دوخته و چندتا اضافه بخیه زده,همسرم همیشه دعاش میکنه.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرای من سز شدن اولین سز خ خوبه و راحته ولی بیشتر عوارض از دومی به بعد خودشون رو نشون میدن دکتر م ...

من یبار سزارین شدم مشکلی نداشتم،ولی برا دومی میترسم،عوارض خواهرات چی بوده؟میشه بگی لطفا

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
من دور کمرم قبل از بارداری ۶۱ سانت بود باید چه سایزی بخرم 

سایز شلوارت چنده قربونت?اگه قبل زایمان اسمال بودی گنت هم اسمال بگیر تابرگردی مثل قبل هرسایزی بودی همون بگیر از روز اول سفت ببند هر روز جمعترش کن 

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
اندام چه ربطی به سزارین داره،من سزارین کردم،دو ماه بعد زایمان شلوارای قبل از حاملگیم اندازم شد😑😑😑 ...

عزیزم بعضیا شکمشون میمونه

منم نمیدونم جزو کدوم دستم برا همین ریسک نمیکنم

واقعا بهت تبریک میگم با سزارین اندامت برگشته

عزیزم طبیعی زایمان کن همون موقع به دکتر بگو اگه نیاز هست بخیه زیبایی هم بزنه

برا اینکه گوشت اضافه نشه بگو پماد برات بنویسه 

وقتی هم اومدی خونه با گن یا هر چیز دیگه ای محکم شکمت ببند 

این سری میخواستم سزارین کنم اما دکتر به شدت مخالفه میگه حیفه, با اینکه بیمارستان خصوصی میخوام برم اما توصیه به طبیعی میکنه. خیلی دودلم چون طبیعی بااینکه عوارض نداشت اما در کل فرآیند سختی بود.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
😭😭😭😭😭نععععععع من دوست ندارم جای بخیه

او زیر میراست دیگه معلوم نیست غصه نخور انقدر... من خیییلی بخیه خوردم و تا 20 روز هم بخیه هام بودن و خوب نمیشدن.... بیچاره شدم... البته خیلیا چند روزه خوب میشن

من با اینکه زایمان سختی داشتم اما در عرض یه ماه شکمم کلا صاف شد و بخیه هامم جذب شدن. من ماما خصوصی گ ...

زایمان طبیعی عزیزم ؟

مگه ماما بخیه میزنه ؟

من فک کردم ماما فقط برای ورزش و همراهی بخیه رو به من گفتن که دکتری که شیفته میزنه

اندام چه ربطی به سزارین داره،من سزارین کردم،دو ماه بعد زایمان شلوارای قبل از حاملگیم اندازم شد😑😑😑 ...

شمارو نمیدونم ولی من شایدحدود56نفرو رفتم دیدم وهمشون شکم داشتن ومیگفتن اصلا نتونستن گن استفاده کنن

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
عزیزم بعضیا شکمشون میمونه منم نمیدونم جزو کدوم دستم برا همین ریسک نمیکنم واقعا بهت تبریک میگم با س ...

فکر کنم اینایی که میگی قبل حاملگی هم شکمشون بزرگ بوده،وگرنه توی سزارین نهایت بعد از چند روز رحم به داخل لگن برمیگرده،مگه انقد شکمت بزرگ باشه از قبل که با برش عضلاتش شل بشه و بیفته

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه