2777
2789
عنوان

خونریزی

91 بازدید | 8 پست

سلام 

شبتون بخیر 

من چند روز پیش عکس بیبی چک هام رو گذاشتم که از روز اول تاخیر پریود مثبت بود بعد دیروز هم رفتم آز خون دادم و هاش سی جیم 165 بود که اونم مثبت بود 

اما امشب دقیقا هفت روز بعد از تاخیر خونریزی کردم و درد پریودی دارم 

می خواستم ببینم می دونید چرا این اتفاق افتاده ؟ کسی تجربه ای داره؟ کلا شوکه شدم! 

متاسفانه اگه خونریزی کردی سقط شده

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

فردا برو سونو تا دقیق بهت بگه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری پوچ بوده شاید

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
بارداری شیمیایی نشونه ی بدیه؟ من هرچی خوندم متوجه نشدم خطرناکه یا نه ! 

نه خطر ناک نیس از بین هر ۱۰ زن ۸ نفرشون ممکنه این بارداری شیمیایی تجربه کنن ولی متوجه نمیشن شما هم چون زودتر رفتی ازمایش دادی متوجه شدی. بارداری شیمیایی یعنی اسپرم و تخمک باهم لقاح میکنن ولی رشد نمیکنه که باسقط فرق میکنه نباید باسقط اشتباه بگیری 

تا خدا هست به عالم چه نیازست