2777
2789

پس مطمئن باش باز هم خیانت میبینی چون این پرد ذاتش اینجوریه البته همه ی مردا خلقتشون اینجوریه این تنوع تو ذاتشونه اون خدایی هم که مردو افریده میدونسته چی حاق کرده که تو قران 90%سوره ها از حوری بهشتی گفته تا به واسطه حوری این بنده های عجیبشو به راه راست دعوت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اقایون نیستنا خانمام هستن

اره والا زنعمویه با ی مرده چت میکرده خواهرم‌فهمیده بهش گفته چرا اینکارو میکنی گفته فکر کردی عموت ازاین کارا نمیکنه و بمن وفاداره😐😐😐چون عموم سه چارماهی رفته بود جنوب خانوم خوشو توجیه کرده دگ

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
آره بابا نصف بيشترشون گلاب بروتون تو همون دادگاه ...به خودشون زندان پيشكش😏

بابا این همه بلایی تاحالاسرمن آورده وقتی باهاش ازدواج کردم تمیدونستم مشکل دادگاههی داره بعداز ازدواج رفت زندان میتونستم بخاطردروغی که بهم گفته بود ازش جدابشم ولی هیچی نگفتم

بابا این همه بلایی تاحالاسرمن آورده وقتی باهاش ازدواج کردم تمیدونستم مشکل دادگاههی داره بعداز ازدواج ...

چى بگم😢شرايط پيچيده اى دارى كه نميشه نظر داد عزيزم

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
اره والا زنعمویه با ی مرده چت میکرده خواهرم‌فهمیده بهش گفته چرا اینکارو میکنی گفته فکر کردی عموت ازا ...

مشکل اینه برای زنا راه فراری وجود نداره پ زنام میشن مثل مردا😔

فوق العاده خسیسه تازه بعضی وقتا برای خرج کردن هم گیرمیده

ای بابا

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍