2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش قسم میخوردکه خودم نخواستمش طلاقش دادم حالافهمیدم دروغ میگفته..جالب اینجاست 5سال اومد ورفت تاجوا ...

حسابی بنشونش سرجاش بچه بزرگت چن سالشه

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
با تمبون دارش میزنم😯 با لگد محکم میزنمش از ادامه تولید مثل ساقط بشه😯

حیف پارچه تمبون نباشه لیلی؟؟؟

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
میدونه بخاطر بچه هام تاحالا تحمل کردم پرروشده

بچه ها هیچ وقت یه مادرِ ضعیف و شکننده و محقر نمیخوان. نشو اون زنی که تو پیری جاش بشه خونه سالمندان. بهترین هارو واسه خودت بساز.

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
میره پیشدبستانی

عزیزدلم خیلی سخته درک میکنم بهتره بنظر من خونه ایی چیزی به اسمت کنی اول 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
حیف پارچه تمبون نباشه لیلی؟؟؟

😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😍😍😍❤❤❤❤❤

نهه تمبونه مال ننه ممده 😂😂😆😆❤❤

من پاچه حرومه ممد نمیکنم

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
میره پیشدبستانی

الهی😔😔😔این مردا ازوابستگیمون ب بچه هامونو ک فک‌میکنن هرغلطی بکنن پاشون وایمیسیم تهدیدش کن بگو یا این کثافت کاریاتو میذارم کنار یاازت جدا میشم بچه هاتم خودت نگه دار

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین