2777
2789
عنوان

جریان روبالشتی و مادرشوهرم

239 بازدید | 21 پست

بچه ها من دو ماه پیش خونه ی مادرشوهرم  رو با هزینه ی خودم درست کردم توی تاپیک های قبلیم هست، کلی وسایل خوشگل خریدم برا خونش و اینم بگم هیچکس کمکم نکرد حتی مادرشوهرم فقط من و شوهرم بودیم، اینم بگم رابطمون زیاد خوب نیست اون معتقده که من پسرشو ازش گرفتم و باید هر روز خونشون باشم من در مقابل این امر خیلی بی تفاوتم الان من دوتا رو بالشتی دیدم خونشون خیلی خوشگلن طرح سنتی دلره توی بازار ازش پیدا نکردم الان شوهرم میگفت دوتا از روپالشتی های خودمونو بده به مامانم منم اون دوتا رو برات میارم از خونشون. بنظرتون این کار رو. بکنم؟؟ 

❤🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادرشوهرت مشکلی نداره آره

اره مشکلی نداره، اما این زن انگار عقل تو. سرش نیست من کلی زحمت برا خونشون کشیدم من توقعی ازشون نداشتم اما ادمه خب گاهی وقتا دلمون میخواد کاری برا کسی انجام میدیم یکمی ازش جبران بشه ولی این اصلااااااا کاری نکرد 

❤🫀
چرا خونه مادرشوهرتو با هزینه خودت خوشگل کردی؟؟؟؟در حالیکه رابطه خوبی نداری و توی روش نمیبینی بگی دوت ...

چون خونشون خیلی داغون بود همکار های شوهرم میخواستن برن خونه ی پدرشوهرم نمیخواستم شوهرم جلوی اینا خجالت بکشه

❤🫀
اره مشکلی نداره، اما این زن انگار عقل تو. سرش نیست من کلی زحمت برا خونشون کشیدم من توقعی ازشون نداشت ...

چرا باید این توقع داشته باشی ؟؟؟؟کی گفته دیگران باید جبران کنن 

شما کارای اضافه بر سازمان کردی ب نظرم