2777
2789
عنوان

همونیم که به پزشکی ایران خندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4663 بازدید | 130 پست

وای نگوو من همیشه با فیلم سوگندنامه خوندن بچه های پزشکی ایران ، انگیزه میگرفتم و درس میخوندم🤌🥲

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیسیمون دیشب قرصاشو با آب پنیر انداخته بالا قاطی کرده😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

راست و دروغش و نمی‌دونم اسی تاپیک قبل گفت خودش ورودی پزشکی دانشگاه ایرانه شاید میخواد دیدگاه مردم و نسبت به این دانشگاه بدونه که این چرت و پرتارو میگه شایدم نه واقعاً از قبولی فامیل فشاری شده

درکل بهش توجه نکنید 

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

دانشگاه ایران خیلی دانشگاه خوبیه رتبه زیر 500 میخواد؛ درضمن بینایی سنجی خیلی متفاوته با متخصص چشم ب قول تو

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

پزشکی از مهندسی هم بدتره الان وضعیتش اشباع بازار کار خراب به پزشک عمومی ماهی ۱۰ هم نمیدن

این طور نیست 

در ضمن متخصص چشم می‌تونه چشم و جراحی کنه تو با بینایی سنج یکی میبنیش؟

پزشکی ایران چیه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وقتی تفاوت چشم پزشک و بینایی سنج رو نمیدونی حق اظهار نظر نداری عقده ای ✋🏻

حق🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ایران اسم دانشگاه هست از این بیخودا

کجاست؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

راست و دروغش و نمی‌دونم اسی تاپیک قبل گفت خودش ورودی پزشکی دانشگاه ایرانه شاید میخواد دیدگاه مردم و ...

اینجا جدیدا برا رشتشون تاپیک میزنن

یدونه دانشجو بهداشت هم هست خودش میاد تخریب میکنه رشتشو که بقیه بیان بگن نه بهداشت خوبه و اینطوری دلش اروم شه

❤️‍🩹