2777
2789
عنوان

من بی تو پریشان و تو انگار نه انگار 💔💔❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان احتمالاداز همکار خانومم خواسته بودم مثل اونروز واسم میاورد، ولی شما .....

سلام. ثبات نداریااااا انگار. اینکه گفتی از ریپلای ها شات گذاشتم انتظار داشتی وسط معرکه اون موقعهاااا حلوا تقدیم کنم. انقدر آدم حسابی و بزرگوار بودم که تو آخرین رویداد حلالیت خواستم ....

چطور بک میزنی برمیگردی انقدر عقب .....

آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست

یه چیز عجیب چرا اعلان تگ کردنت نیومد برام

کار خوبی نیست که درخواست دوستی از طرف من رو جلو جمع میکنی. قبلا گفتم اسم این دکمه نباید کسی رو دچار سوتفاهم کنه .... من پیامام با تاخیر میاد و اونروز خواستم سریع منتقل بشه وگرنه درخواست دوستی فقط اسم اون دکمه بوده .....

ظرفیت داشته باش.

کلمه مزاج اصلا معنی بدی نداره که بابتش انقدر جنجال درست کردی مخصوصا اینکه از شخصیتی مثل من صادر شده باشه ...

مجددا میگم ظرفیت .....

شما هم منو دیگه تو تاپیک هاتون تگ نکنید

قبلا هم سابقه داشته یه نفر سومی اومده وسط صحبت‌ها از علاقه و عشق و جدب و .... گفته ...... این در حالیه که من معمولا صادقانه و قاطع حرفام رو بهت گفتم 

🤷‍♂🤷‍♂🤷

کار خوبی نیست که درخواست دوستی از طرف من رو جلو جمع میکنی. قبلا گفتم اسم این دکمه نباید کسی رو دچار ...

قبلا گفتم هر کس خودش و خداش بهتر میدونن نیتش از حرفی که میزنه چیه ،من اگه حرفی زدم و قضاوتی خلاف واقعیت کردم ببخشید 

درباره کسایی که یدفعه وارد بحث شدن و کسایی که گزارش زدن و تاپیک ترکید من هم مشکوکم ،

به هر حال چیز مهمی نیست 

موفق باشید خدانگهدار ،

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

قبلا گفتم هر کس خودش و خداش بهتر میدونن نیتش از حرفی که میزنه چیه ،من اگه حرفی زدم و قضاوتی خلاف واق ...

ان شاءالله خدا همه مونو ببخشه.

کمی صبر کن.... چی رو گزارش زدن تو اونجا؟ توهینی اتفاق افتاد؟

ان شاءالله خدا همه مونو ببخشه.کمی صبر کن.... چی رو گزارش زدن تو اونجا؟ توهینی اتفاق افتاد؟

ده نفر هر تاپیکی رو‌گزارش بزنن خودکار تاپیک میترکه 

فرقی نمیکنه محتواش چی باشه

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

ده نفر هر تاپیکی رو‌گزارش بزنن خودکار تاپیک میترکه فرقی نمیکنه محتواش چی باشه

خب مگه چی داشت که گزارش شد. بعد از من فحش یا توهینی رد و بدل شد؟