2777
2789

مریض شدم از بس غصه کاراشو خوردم وخودش ذره ای براش مهم نیست

چند وقتیه سود کاراشو از ارز دیجیتال به حساب من واریز میکنه تا مثلا من نگه دارم وخرج خونه وخودمم از همین کارت باشه

توی مهرماه موجودی کارت به ۲۰۰ میلیون هم رسید،هر روز یه مبلغی می‌ریخت توش منم چیزایی که لازم بود میخریدم یه بخشی هم پس انداز میکردم

گاهی پول ازش برمی‌داشت دوباره می‌برد تو همین کار ولی باز برمی‌گشت یعنی توی یک ماه به زیر ۱۰۰ نرسیده بود

ولی الان چند وقته فقط ازش برمی‌داره میبره توکار،یه ضرری میکنه و بعدش منو مقصر ضررش میدونه و دوباره بقیه پولارم برمی‌داره

خودش بمن گفته نزار زیاد پای چارت و...باشم و سودم به یه مبلغی رسید بگو بردارم وتموم،ولی خودش اصلا حرف گوش نمیکنه

مثال همین دیشب،۴۰ میلیون از کارت برداشت وتا آخر شب شده بود ۱۰۰۰ دلار،خودم دیدم،هرچی بهش گفتم برش دار بزن به کارت بسه،گفت باشه حالا یه معامله دیگه بازکنم صبح میزنم تو بروبخاب

منم خوابیدم الان رفتم سراغش گفتم چی شدپس،انقد عصبانی بود که حد نداشت گفت برو بخواب وحوصله ندارم...میدونم باز ی گندی زده

بخدا دارم دق میکنم دیوونه میشم از دستش گریه هام بندنمیاد،بارها تو این چندوقت این اتفاق افتاده یه سود بالا مثلا ۱۰۰۰ دلار،و التماسش کردم که بردار و انقد صبرکرده که از دست رفته،درحالی که این پولا میتونست زندگیمونو عوض کنه

چیکارکنم بنظرتون دیگه طاقت سروکله زدن باهاش ندارم،شیطونه میگه همینی که تو کارت هست بزنم برای خودش ودیگه منتشم نکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارز دیجیتال اشتباهه،سرگرمیه خوبیه برا پولداریی که به کازینو علاقه دارن

اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط

فقط میدونم تو ماه گذشته مثلا سود خوبی داشتیم،اصلا کم نیاوردیم

با یه مبلغ کم شروع کرد و رفته رفته زیاد تر شد

ولی الان بر عکس شده وهمشم بخاطر حماقت های خودشه

نمیدونم تهش چی میشه

شاید از اولم نباید دلمو به پول این کار خوش میکردم،ولی واقعا چاره ای نداشتم بهتر از نداری بود...

من بودم همون ۲۰۰میلیونو طلا می‌خریدم و خلاص،دیگه هیچ کاری نمی تونست بکنه می‌رفت دنبال کارش که پول جم ...

خب مثلا پول خودش بود و فقط امانت داده بود دست من و برای خورد وخوراک خونه وخرج روز مره اینا فقط میتونستم بهش دست بزنم

اجازه نمی‌داد که چنین کاری بکنم

بعدم تنها منبعمون برای خرجی همین کارته فقط

اصلا نمیدونم چی درسته چی غلطفقط میدونم تو ماه گذشته مثلا سود خوبی داشتیم،اصلا کم نیاوردیمبا یه مبلغ ...

اگه توانت هست درامدی برا خودت دست و پا کن از این کار بیاید بیرون معلوم نیست پول صرف چه کاری میشه کدوم سهامی میشه صنعت غذایی؟دارویی؟ و...

اگه توانت هست درامدی برا خودت دست و پا کن از این کار بیاید بیرون معلوم نیست پول صرف چه کاری میشه کدو ...

ممنون عزیزم خودم فعلا که توان ندارم چون احتمالا هفته دیگه زایمانمه وبعد زایمانم کلی خرج داریم ومهمون و...

تنها امیدم به همین پولا بود

یعنی بنظرتون حلال نیست؟یا آینده ای نداره؟

ممنون عزیزم خودم فعلا که توان ندارم چون احتمالا هفته دیگه زایمانمه وبعد زایمانم کلی خرج داریم ومهمون ...

عزیزدلم به سلامتی زایمان کنی نمیدونم دقیق ولی میگن شبه داره دوستانه با همسرت صحبت کن بره سر یه کاری تثدر کنارش اینکارو ادامه بده اشتباه محضه تمام وقت و انرژی شو بذاره برای یه کاری که میگن اینده نداره تتر  ارز دیجیتال کلاه برداری محضه اوایل سود خوبی میدن اعتماد میکنی بعدش پول بیشتر میذاری بر میدارن یه جورایی دون میپاچن بعد شکارت میکنن..