مریض شدم از بس غصه کاراشو خوردم وخودش ذره ای براش مهم نیست
چند وقتیه سود کاراشو از ارز دیجیتال به حساب من واریز میکنه تا مثلا من نگه دارم وخرج خونه وخودمم از همین کارت باشه
توی مهرماه موجودی کارت به ۲۰۰ میلیون هم رسید،هر روز یه مبلغی میریخت توش منم چیزایی که لازم بود میخریدم یه بخشی هم پس انداز میکردم
گاهی پول ازش برمیداشت دوباره میبرد تو همین کار ولی باز برمیگشت یعنی توی یک ماه به زیر ۱۰۰ نرسیده بود
ولی الان چند وقته فقط ازش برمیداره میبره توکار،یه ضرری میکنه و بعدش منو مقصر ضررش میدونه و دوباره بقیه پولارم برمیداره
خودش بمن گفته نزار زیاد پای چارت و...باشم و سودم به یه مبلغی رسید بگو بردارم وتموم،ولی خودش اصلا حرف گوش نمیکنه
مثال همین دیشب،۴۰ میلیون از کارت برداشت وتا آخر شب شده بود ۱۰۰۰ دلار،خودم دیدم،هرچی بهش گفتم برش دار بزن به کارت بسه،گفت باشه حالا یه معامله دیگه بازکنم صبح میزنم تو بروبخاب
منم خوابیدم الان رفتم سراغش گفتم چی شدپس،انقد عصبانی بود که حد نداشت گفت برو بخواب وحوصله ندارم...میدونم باز ی گندی زده
بخدا دارم دق میکنم دیوونه میشم از دستش گریه هام بندنمیاد،بارها تو این چندوقت این اتفاق افتاده یه سود بالا مثلا ۱۰۰۰ دلار،و التماسش کردم که بردار و انقد صبرکرده که از دست رفته،درحالی که این پولا میتونست زندگیمونو عوض کنه
چیکارکنم بنظرتون دیگه طاقت سروکله زدن باهاش ندارم،شیطونه میگه همینی که تو کارت هست بزنم برای خودش ودیگه منتشم نکشم