2777
2789
hiii mn b fereshte arezooha name neveshtam shoharsmo behem dad ye donya ham sepas gozaram shohar ...

عزیزم من ۳،۲ تا آرزو دارم

میتونم همزمان برای این آرزوها نامه بنویسم؟ ولی تو نامه های جداگونه

یا باید یکی یکی؟؟ یه آرزوم برآورده بشه

بعدا برم سراغ یکی دیگه؟ 

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
عزیزم من ۳،۲ تا آرزو دارم میتونم همزمان برای این آرزوها نامه بنویسم؟ ولی تو نامه های جواگونه یا ...

همزمان بنویس هر کدوم رو به فرشته خودش

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی

منم جواب گرفتم نامه نوشتن ب فرشته ثروت و روزانه گفتن جملات تاکیدی متلا عشق الهی هم اکنون مراتوانگردولتمند میکند

به قدرت خدای درونم زندگیم میتواند به همان زیبایی شگفتی که میتواند باشد 
عزیزم میشه بیشترتوضیح بدی؟؟؟ ‌هرروزتاچهل روزنامه روتکرارکنیم یاوقتی نوشتیم بزاریم لای قرآن تاچهل ر ...

کتاب دولت عشق بخون

به قدرت خدای درونم زندگیم میتواند به همان زیبایی شگفتی که میتواند باشد 
عزیزم میشه بیشترتوضیح بدی؟؟؟ ‌هرروزتاچهل روزنامه روتکرارکنیم یاوقتی نوشتیم بزاریم لای قرآن تاچهل ر ...

اسم اون نامه به خداست یه صندوق درست میکنی مثلاازجاکفشی روش هم مینویسی صندوق توکل بزن نت ببین چه جوری مینویسن .

مرحله اول خواستتوکامل مینویسی که چه خواسته ای داری درمرحله دوم مینویسی که اگه خواستت براورده بشه چه حسی خواهی داشت دراخرم خداروشکرکن که خواسته ای که داری براورده شده 

عزیزم من ۳،۲ تا آرزو دارم میتونم همزمان برای این آرزوها نامه بنویسم؟ ولی تو نامه های جواگونه یا ...

بیا لطفا از تجربیاتت بگو که چ کردی آیا به خواستت رسیدی؟

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
از طرز صحبت کردنتون معلومه از چه سطح فرهنگی برخوردارین .چون میدونم شوهرم هیچ وقت راضی نیس با مرد غری ...

سال ۹۷ واقعا سال دارکی بوده 😂😂😂 نا امن میکنید چیه یه سایته دیگه

شما اصلا اطلاعات نداری..  خدا صراحتا میگه دلیل خلقت همه عالم و بشر پنج تن ال عبا ست..  ب ...

وااا عزیزم اینچیزایی که شیخا میگن و باور نکن یعنی چی که کل عالم به خاطر پنج تن افریده شده! اصلا اون پنج  تن چرا باید افریده میشد اگه بقیه عالم نبود؟ اصلا این و درک نمیکنم ربطی هم به دین و ایمان نداره یه سری گفته ها اصلا منطقی و درست نیست یجورایی توهمه شیخاس! خدا خودش به شما به صراحت این حرفو زده؟؟ 

با این حرفت به خدا توهین شد گلم یعنی تمام عالم و موجودات بی دلیل و بی هدف افریده شدن

تو سینک ظرفشویی نامه رو بریز .بعدم اب رو باز کن .میشه اب رون .البته اول باید نامه رو بسوزنی. بعدم د ...

خب الا سال 1403 شده ..... 

میخوام بدونم هنوزم ازاین روش استفاده کردی رفیق ؟؟

چندبار نوشتی شد...