2777
2789
حاج اقا پناهی تو سخنرانیهاش میگفت وقتی میخواین یه نفر مثلا رییس یه اداره کارتونو را بندازه و بخواین ...

شما اصلا اطلاعات نداری.. 

خدا صراحتا میگه دلیل خلقت همه عالم و بشر پنج تن ال عبا ست.. 

با فرشته عا مقایسه نکنید.. 

خدا به وضوح میگه پنج تن ال عبا خلق نمی کردند.. ماهم نبودیم.. 

چی میگید شما.. تر خدا یکم مطالعه کنید.. دین و قران تون بشناسید 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
یعنی چی

ازخدا و فرشته هابخواه بهت نشونه بدن بگو که اگه این خواسته طرح الهی زندگیم هست بهم نشونه قوی بدین کتاب 4 اثر اسکاویل شین رو بخونین متوجه میشین

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من قانون جذب و با نامه به فرشته ها رو و دفتر آرزوها رو همرو باهم  قاطی کردم فرقش چیه & ...

فعلا نامه رو دریاب 

دفتر آرزوها ک چیز خاصی نیست

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
داخل نامه ازشون درخواست نشونه کن . میگن گاهی پر گاهی سکه میذارن. واسه من پر بود. با اینک تو خواب هم ...

نشونه چی؟؟ 

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
یعنی چی صلاحمون رو خودمون میسازیم؟؟!!

خدا تک تک ایات قرانش اینو میگه

با قانون جذب قسمت سرنوشت صلاح تقدیر دست خودمونه خدا خواسته اختیار داده

نمونه ایه : خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر انکه خودشان بخواهند

دست خودمونه مهم باور عمیق به خداس که کن فیکون کنه

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sᴏ ɪ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛs ᴡɪʟʟ ʜᴀᴘᴘᴇɴ ᴛᴏ ᴍᴇ.
   فعلا نامه رو دریاب  دفتر آرزوها ک چیز خاصی نیست

😅اوکی مرسی عزیزم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

دوستان نظر  دوست عزیز مسیحی محترمه در مورد مسیحیت اطلاعی ندارم ک اظهار نظر کنم اما در مورد مسلمونا وقتی آیه به این صراحت میگه  ٱجیب دعوة الداع إذا دعان* چرا مستقیما از خداوند کریم وهاب و بخشنده نمیخواین? کائنات و فرشته ها مگه به غیر خواست خدا کار میکنن? 

مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت، غبارش فرونشست/باد سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو ی سگان شما نیز بگذرد... 
شما اصلا اطلاعات نداری..  خدا صراحتا میگه دلیل خلقت همه عالم و بشر پنج تن ال عبا ست..  ب ...

اقای محترم لطفا شما از دین و ... حرف نزنید که اگه میشناختید تو سایت زنونه دنبال خاله زنک بازی نبودید اطلاعاتم شاید کم باشه ولی حدو حدودمو میدونم که نباید تو سایتی عضو شم که ۹۹%اقا هستن

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
آره شکالی نداره که فقط اسم خدا و فرشته رو جدا کنید

من اگه یک درصد شک داشتم که شایذ درست باشه.. 

الان یقین پیدا کردم.. باطله.. 

این حرف و مستند به اطلاعات که در علوم خفیه دارم میگم.. و عقلانی هم نیس.. اسامی فرشته و..  به اب روان ایرادی نداره.. و حکمت هم داره 

اسامی ائمه و خدا و ملک خدا که فرشته هان

سزونده بشه لعن میشید.. 

فقط اسامی جن شیطانی سزونده میشه.. 

ن میدونید دارید چیکار میکنید.. 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

برا من جالبه 

همه شماها دارین خودتون گول میزنین چون هیچ کدوم اعتقاد به فرشته ندارین اصلا نمیدونین به چی معتقدین 

ادعا دارین فرشته جایگاهش بالاست 

ولی جوابی در سوال من که اگه جایگاهش بالاست پس چرا سجده بر ادم کرد ندارین؟؟؟

والا جالبه این همه سفسطه

اقای محترم لطفا شما از دین و ... حرف نزنید که اگه میشناختید تو سایت زنونه دنبال خاله زنک بازی نبودید ...

اولا به شما هیچ ربطی نداره.. قضاوت کردید و پای قضاوت تون بمونید.. که راضی نیستم.. 

میتونید لطف کنید تایپک هامو ومطالعه کنید.. و ذهن منحرف تون پاک کنید