اره.سلامتی دخترم.خودم که .متوسل شدم بهشون کمکم کردن . برا من هیچ کدوم اینا باهم فرقی ندارن یا ...
شما داستان موسی و چوپان رو برو یه بار بخون فک کنم لازم داری تا بدونی هر کی هر طور که میخواد میتونه با خدای خودش حرف بزنه و ابهش خواسته هاشو بگه .یکی از طریق فرشته هاش یکی اماماش یکی هم با دعا پس لطفا روش عبادت بنده های خدا رو مسخره نکنین و ایراد نگیرین
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
ینی سرباز خدا بودن مرتبه ی پایینیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
سلام خانم ها لازم دونستم اینجا در مورد نامه نوشتن به فرشته ها چیزی بگم چند روز پیش که تاپیکش رو دیدم فکرم مشغولذشد وذتصمیم گرفتم از یه متخصص دینی در این مورد بپرسم چون راستش رو بخوایدمنم وسوسه شدم که نامه بنویسم ااما اون متخصص اینجوری جوابم رو دادند که این کار شرک هست به دلایلی که عرض میکنم ،اول اینکه فرشتگان از خود اختیاری. ندارند و هر چه خداوند امر کند انجام میدهند ،دوم اینکه جملات تاکیدی که در این نامه ها باید به کار برده شود خودش یک نوع شرک است چون یعنی ما با این کار داریم برای خدا تعیین تکلیف میکنیم و میگیم باید اینکار حتما انجام بشه و این اصلا درست نیست چون انسان باید فقط خواسته اش رو از خدا بخواد و بعد هم توکل کنه به خدا تا اگر خدا صلاح دونست اون کار انجام بشه و اینکه شخص در نامه باید بنویسه که این کار به صلاح و خیر همگان هست هم خودش شرکه چون ما انسانها به خیر خودمون آگاه نیستیم و خدا فقط آگاه به خیر و شر ما هست و ما بنده نادانی بیش نیستیم .اینها مختصری بود از دلایل درست نبودن اینکار مخصوصا برای ما مسلمانها و به عنوان واسطه هم میتوان از ائمه خواست انسان اشرف مخلوقات است و فرشته بر آدم سجده کرد پس از اینجا میتوان فهمید آئمه معصوم ما به عنوان واسطه برای درخواست حاجات بر همه برتری دارند .
ینی سرباز خدا بودن مرتبه ی پایینیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
نه نیست ولی معنیش اینکه سرباز اختیار نداره .در حدی هم نیست که بخاد واسطه کسی بشه .فک کن تو شاه مملکتی اگه یه سرباز از توچیزی بخاد اول خاسته اونو براورده میکنی یا وزیرت