2777
2789
نشونه چی؟؟ 

آخر نامه ای ک مینویسی درخواست نشونه کن واسه اینک دلت آروم بگیره و اینک کمکت میکنن. همیشه نشونه نمیذارن ولی گاهی پر و گاهی سکه.

من کتابی رو خوندم ک داخلش داستان واقعی از  فرشته هارو نوشته بود ی نفر درخواست نشونه کرده بود وقتی تو خیابون میرفته هر چند قدم ی پر.که ۲۵ تا جمع میکنه.

خودم همینجوری عادی تو خیابون میرم اصلا چشمم ب پر نمیوفته ولی واقعا وقتی منتظر نشونه بودم تو خیابون همین اتفاق واسم افتاد .با اینحال با خودم میگم خب شاید قبل هم بوده من توجه نمیکردم ولی از ی سمت هم یاد اون داستان میوفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه یک درصد شک داشتم که شایذ درست باشه..  الان یقین پیدا کردم.. باطله..  این حرف و مس ...

میگم اسم خدا رو جدا کنـــــن !!!!!

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
اولا به شما هیچ ربطی نداره.. قضاوت کردید و پای قضاوت تون بمونید.. که راضی نیستم..  میتونید لطف ...

از طرز صحبت کردنتون معلومه از چه سطح فرهنگی برخوردارین .چون میدونم شوهرم هیچ وقت راضی نیس با مرد غریبه بحث کنم پس نمیکنم البته شوهرم چون مرده هیچ وقت به فکرشم نمیرسه تو نینی سایت مرد هم باشه ولی چه شود که مردایی مث شما همه جارو واسه زنا نا امن میکنین و دوس دارین تو هر جایی سرک بکشین واقعا متاسفم براتون

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
از طرز صحبت کردنتون معلومه از چه سطح فرهنگی برخوردارین .چون میدونم شوهرم هیچ وقت راضی نیس با مرد غری ...

خودتو ناراحت نکن   

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

چرا دعوا میکنین ای بابا بزارین از تجربه های هم استفاده کنیم 😟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
دوستان نظر  دوست عزیز مسیحی محترمه در مورد مسیحیت اطلاعی ندارم ک اظهار نظر کنم اما در مورد مسلم ...

وا چه ربطی داره چون مسیحی هستن میتونن خودشون قول بزنن  تا اون جایی که میدونم خدای مسیح با خدا مسلمونا و یهودیا فرقی نداره🤔🤔

میگم اسم خدا رو جدا کنـــــن !!!!!

اسم فرشته هم جدا بشه ؟؟؟

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
خودتو ناراحت نکن    

نه بابا ناراح نشدم دیگه عادت کردیم همه مون یه جورایی  اینقدر ازین مردای خاله زنک تو جامعه دیدیم که هر جا زن میبینن میخوان خودنمایی کنن و همش هم از کمبوده

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
چرا دعوا میکنین ای بابا بزارین از تجربه های هم استفاده کنیم 😟

اخه نمیزارن .بعضیا رو جو گرفته اصلا نمیدونن نماز صبح چن رکعته اونوقت دارن بقیه رو به سخره میگیرن

من یه بار یه نامه نوشتم که ببرم بزارم رو قبر شهید گمنام اما نمیدونم چی شد هی دس به دس کردم که کلا دیگه یادم رفت گزاشته بودم تو کیف پولیم 

خلاصهاین نامه همونجا موند تا یک سال بعدش عازم کربلا شدم ( انشاالله روزی همه بشه) و نامه رو انداخنم تو ضریح امام حسین برام عجیب بود وقتی اون نامه رو مینوشتم به شهدای گمنام میگفتم لطفا نامم رو برسونید به دست امام حسین چقدر عجیب نامم رسید به دستش