2777
2789
وا چه ربطی داره چون مسیحی هستن میتونن خودشون قول بزنن  تا اون جایی که میدونم خدای مسیح با خدا م ...

خب من فقط کتاب مسلمونا رو خوندم و فقط در مورد دین خودم میتونم آیه ای ک خوندم رو مثال بزنم 

مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت، غبارش فرونشست/باد سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو ی سگان شما نیز بگذرد... 
من یه بار یه نامه نوشتم که ببرم بزارم رو قبر شهید گمنام اما نمیدونم چی شد هی دس به دس کردم که کلا دی ...

جالب بود

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار یه نامه نوشتم که ببرم بزارم رو قبر شهید گمنام اما نمیدونم چی شد هی دس به دس کردم که کلا دی ...

اخييي عزززيزم چه جالب طلبيدنتون...

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

تو سینک ظرفشویی نامه رو بریز .بعدم اب رو باز کن .میشه اب رون .البته اول باید نامه رو بسوزنی.

بعدم درکل چه ائمه چه فرشته یا هرچیز دیگه اگه بهش اعتقاد داشته باشید فرکانسی که به جهان هستی میفرستید و ذهن ناخوداگاه شما باعث میشه که به اون سمت برید.

ضمنا میگن هر فرشته از طرف خدا مامور یک کاری هست مثل جبرییل که ماموریت وحی داشت .بنابراین میشه از فرشته ای که مثلا ماموریتش سلامت نگه داشتن ماست نامه نوشت و درخواست کرد که برای بازگشت سلامتی به ما کمک کنه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
داخل نامه ازشون درخواست نشونه کن . میگن گاهی پر گاهی سکه میذارن. واسه من پر بود. با اینک تو خواب هم ...

منم دقیقا اول که نشونه خواستم یه پر سفید بزرگ وسط سالن پذیرایی دیدم بعد چن ماه خواب پر دیدم همش میگفتم شاید توهمه خوابم پس شما هم خواب پر دیدین 🤔من خواب دیدم یه یاکریم حامله یه چاهاررپر چسبیده به هم انداخت روسرم 

من نوشتم که به عشقم برسم تابستونی ولی بیشتر از خود قانون جدب استفاده میکنم ولی گهگاهی میخوام  ...

منم نامه نوشتم برای رسیدن به عشقم و الانم سه ماهه نامزد کردیم البته اینم بگم خودم و عشقم کاملا باور کرده بودیم خیلی زود بهم میرسیم 

این که باور داشته باشی خیلی مهمه

۱۵ تا فرشته هست  برای یک آرزوم  باید هر دفعه به یکیشون نامه بنویسم؟  یا همیشه و دا ...

نه 15 تا فرشته نیست 15 بار به یک فرشته مینویسی 

من 15 بارم ننوشتم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نمیدونم چرا با خوندن جملهی فرشته عددی نیست!!!!!!تو جمله تون من به جای شما احساس گناه کردم.شاید مرتبه ...

گلم ایمانشون قوی تر بوده ینی اونا اختیاری داشتن که بی ایمان بشن و بی ایمان نشدن؟ اختیاری نداشتن که. 

منم نامه نوشتم برای رسیدن به عشقم و الانم سه ماهه نامزد کردیم البته اینم بگم خودم و عشقم کاملا باور ...

فقط من باور دارم

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sᴏ ɪ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛs ᴡɪʟʟ ʜᴀᴘᴘᴇɴ ᴛᴏ ᴍᴇ.
تو سینک ظرفشویی نامه رو بریز .بعدم اب رو باز کن .میشه اب رون .البته اول باید نامه رو بسوزنی. بعدم د ...

عزیزم من ۳،۲ تا آرزو دارم

میتونم همزمان برای این آرزوها نامه بنویسم؟ ولی تو نامه های جواگونه

یا باید یکی یکی؟؟ یه آرزوم برآورده بشه

بعدا برم سراغ یکی دیگه؟ 

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......