2777
2789
عنوان

زن داداشم پر کشید😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه،،،خدا بهتون صبر بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

[QUOTE=58381318]خدا رحمتش کنه خیلی دلم گرفت . دیر فهمیدن ؟ همون اول سینه رو برداشتن ؟[/QUOT

بعد از یک دوره شیمی درمانی عزیزم.البته سرطان سینه انواع مختلف داره. مال ایشون متاسفانه بدترین نوعش بود!

خدا بیامرزش ولی کاش میرفتین به احترام زن داداشتو داداشت و مخصوصا مادر زنداداشت.

مادر زن داداش هم خودشون تاکید کردند من بمونم، نگهش دارمالبته با پسر خودم!عزیزم از طرفیباید هوای یادگارش را داشت تا روح خودش هم در آرامش باشه!

سلام عزیزم تسلیت میگم  خیلی ناراحت شدم  اما هر طور شده مراسمشون شرکت کنین  چند سال ...

عزیزم خواسته برادرم بود که تاکید کرد اون که رفته و برنمی گرده، مراقب پسرم باش. پسر خودم هم سه سالشه و خیلی به خودم وابسته است. استرس می گیره لکنتش زیاد میشه!