2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7918 بازدید | 394 پست
ایتجا همینجوریشم ۴۰ سدله ها رو پیر جساب میکنن بحاطر بی فرهنگیشون شما تایید نکن افکارشونو

خوب واقعا پیریه برا خودمم اثبات شد دیگه حقیقت رو نمیشه کتمان کرد حالا یکی جوون مونده خوشا حالش

ن والا ۴۰ سالگی زیباست ...کلی برنامه دارم برای چهل سالگی اگر خداوند عمری بده

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله تازه مجردم اینم

هر کی بهت گفت حاج خانوم تف کن صورتش

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بخاطر فقر فرهنگی ماست همه سن را میگن حاج خانم باید یاد بگیرن عین جهان اولی ها به دختر قبل ازدواج بگن ...

عزیز اتفاقا همون کشورای جهان اول الان تفاوت لفظی زن مجرد و متاهل رو برداشتن...

تو امریکا اکثرا از miss با اسم خود خانم استفاده میکنن

و تو فرانسه دیگه مادموازل یا همون دوشیزه بکار نمیره و به همه مادام میگن چندین ساله

اینقدر خودکم بین نباشیم🥲

ایندفعه جوابشونو میدم اما خوب دیگه ریده شده به روحیم با ده کیلو تف هم درست نمیشم دیگه

فراموشش کن آهنگ بذار برقص

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عزیزم رنگ منظورته چقدر بمونه یا حنا و قهوه؟ رنگ کخ رو بروشور میزنه سی دقیقه تا 45 دقیقه حنا و قهوه ا ...

نه همون منظورم حنا قهوه بود کلم

مرسی از توضیحاتت

منم سفیدی دارم و رنگ مضره برام (توده دارم توی سینه ام)

انشالا بتونم با روش شما موهامو رنگ کنم گلم

راستش جامعه انقدر فشار میاره انقدر زمونه بد شده

همه حس خستگی دارن حتی جوونامون

هیچ کس از درون خوشحال نیس

انشالا اوضاع بهتر بشه حال دل هممون خوب بشه

ولی دوستم فیلرو بهت گفته بودن منم موافقم از اونایی نیستم که زباد تابلو و شیطانی خوشم بیادا

جززییی تزریق میکنی خیلی شادابتر میشه ادم فقط گرونه دیگه😅

موفق بشی عزیزم برنامه هات شغلی هستن یا ازدواج و بچه دار شدن؟؟

مچکرم گل من ...راستش بچه دار شدن توی برنامم نیست ..میخوام با همسرم به روستایی برم یه خونه بسازم و در کنار هم توی هوای تمیز نفس بکشیم و اگر شد یه مغازه را بندازم ..حالا یا برای لباس فروشی یا آذوقه

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

حالا من بهم بگن مادر یا حاج خانوم اصلا ناراحت نمیشمچون میدونم از نظر سنی بهم نمیخوره و طرف فقط خواست ...

من دوست ندارم اصلا خوشم نمیاد بالاخره حقیقت تلخه و آدم دوست نداره پیر بشه

ماهمچین حسی نداریم کجاییدبه چهل ساله میگن حاج خانم

منم ۳۹ هستم خیلی وقته بهم میگن حاج خانم البته فکر کنم مردم چون محجبه ام فکر میکنن میانسالم

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین