2777
2789
عنوان

برای یلدا خانوادمو دعوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 29238 بازدید | 554 پست

ماشالله بهت این همه مهمون کلی خرجشون میشه. شکر خدا که توانش رو دارید.

انشالله بهتون خوش بگذره

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

برعکس شده همه چی.

شب یلدا که میرن خونه بزرگترا.

نه اینکه کوچیکترا بزرگارو دعوت کنن.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اینایی که توی تاپیک پسر دارن و از الان عزای ۲ فردای دیگه رو گرفتن 🤣🤣

عزیزم گووه اخلاق نباش توی هر جمعی جاته

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

خدارصبرت بده ....ببین هر اخلاق بدی هم دارن مادر وپدر همسرتن

به نظر من حتما روز مرد دعوتشون کن خونتون یا این که اگر همت یه مهمونی دیگه نمیکنی همبن بار دعوت کن و ازین گوش بگیر وازون گوش در کن به شوهرتم بگو بس که تو برام عزیزی دوست داشتنای تو هم برای من محترمه حتی به قیمت اذیت شدنم ....به نظرم خیلی شوهرت این طوری دلش به دست میاد

تو هم معلومه از اون عروسایی هستی که عقده خونه پدرتو سر شوهرت میخوای خالی کنی هر چی ندیدین خونه شوهر ...

چرا اینو زیاد میگن کی میره خاستگاری کسی که فرسنگ ها با هم اختلاف مالی دارن؟ چیزایی که خونه ی پدرت ندیدی رو اینجا ببینیییین یه مشت اجیل و دو قاشق غذاست دیگه

خاویار تو دل پاریس نیست که:/

یه شب قبل یلدا پدرشوهر و مادرشوهرتو دعوت کن

اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
😂😂😂امیدوارم همش رو برسی و مهمونی خوش بگذره جمعه خونه رو جارو بزن فوری فوتی سرویس ها رو بشور تمیز ...

اره اره پشمک رو چون خریده بودیم تو خونه داشتم یادم رفت بگم.مرسی عزیزم از راهنماییت💕عالی بود

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

تو هم معلومه از اون عروسایی هستی که عقده خونه پدرتو سر شوهرت میخوای خالی کنی هر چی ندیدین خونه شوهر ...

عزیزم چراقضاوت میکنی؟مگه نمیخونی تامیکو؟دارم میگم دعوتشون میکردم ولی وقتی میان دعوا درست میکنن کلا اخلاقش همینه.به قول بکی از خانوما که گفت پسرا رو مادراشون حساسن اگر خوب بودن مطمئن باش شوهرم اینقدرساده رد نمیشد و میکفت حتما باید دعوت کنی ولی میدونه اخلاقشونو که مهمونی رو کدفتمون مبکنن واسه همون هیچی نگفت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اره اره پشمک رو چون خریده بودیم تو خونه داشتم یادم رفت بگم.مرسی عزیزم از راهنماییت💕عالی بود

خواهش میکنم ❤️ خوش بگذره

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

من از دار دنیا یه پسر دارم و دیگه بچه دار نمیشم مشکل دارم گاهی وقتا اینجور تاپیکارو میبینم خیلی دلم ...

عزیزم منم یکدونه پسر دارم خدا حفظشون کنه.

نمیدونم چرا متوجه تاپیکمنمیشین.بخدا دخترای مادرشوهرمم تحملش نمیکنن چه برسه به من که عروسم.دختر پسر نداره محبت کنی همه جذبت میشن.این اخلاقش خیلی بده وگرنه منم حتیشده بخاطر همسرم دوست داشتم بگم بیاد ولی میدونم خرجم و زحمتم هدر میشه و دوباره دعوا و بحث پیش میاد