برا کار کردن آره سن مهم نیست هر چند که اینجا اونم مهمه و تمام آگهی های کاری زیر سی نهایت سی و پنج سا ...
تو فکرش نرید اصلا
تیپ اسپرت خیلیم قشنگه به هر سنی هم میاد مطمئنم به شما هم میاد
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»
عزیزم حاج خانم به همه میگن سمت ما به هر زنی میگن به هر نوع دختر چه نوجوان چه جوان بدل نگیر به من ۲۰ سالگی میگفتن 🤣🤣🤣مثل جنس آقا میگن حاج آقا برا سن نمیگن عریزم
نه عزیزم زیاد میگن مشخصه شکسته شدم قبلش اصلا نمیگفتن
خو پس به پوستت برس .مانتو تیره نپوش
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
وا این چه حرفیه اینجا حداقل نگو منم ۲۹ سالمهاحساس پیری ندارم اصلا سن کمال عقل و پختگیه ۴۰ سالگیه سنی ...
چرا اینجا نگم جای خاصیه اینجا
پس کجا دردودل مونو بگیم توسایت هم جرمه حرف زدن از گرونی میگیم گزارش میدن از مهاجرت میگیم گزارش میدن از زندگی تو کشور خارج میگیم بسته میشیم یه دردودلم نمیتونیم بکنیم
بخاطر فقر فرهنگی ماست همه سن را میگن حاج خانم باید یاد بگیرن عین جهان اولی ها به دختر قبل ازدواج بگن دوشیزه به اونا که ازواج کردن بگن خانم یا بانو .بار معنی خوبی نداره والله اینجا به دختر بچه هم میگن حاج خانم نمبکن دختر خانم حتی یا میگن بچه اصلا احترام بلد نیستن من هربار با مردا بحثم میشه من خودم افراد مسن را حاجی صدا نمیزنم بخام احترام بذارم میگم عمو یا خاله