یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا برات مهم نباشه من به گفته دیگران خوب موندم الان ۳۸ سالمه ولی کمتر میخورم بعد ۲ سال پیش بچم بغلم بود تو مسجد یه پیر زن نشسته بود کنارم یهو گفت نوه تون هست نه تنها ناراحت نشدم بلکه تا یه سال هم همه جا تعریف میکردم و میخندیدیم😅
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
یا خود خدا....طرف از روی احترام میگه حاج خانوماینم میذارید پای عقب موندگی؟؟؟اون موقعی که ایران بزرگت ...
چیه شماها همه جا هستی من نگفتم عقب ماندگی گفتم کشورای جهان اول به دختر نمیکن حاج خانم اصلا من اسم اسلام وایران آوردم احه سریع هم گارد میگیری من کی اسمی از اسلام آوردم کی اسم ایران آوردم سریع جبهه میگیری گفتم جهان اول با جهان سوم هر سنی یه لقبی میدن اینجا به بچه سال میگن حاج حانم شما ادعای احترام میدونی منم بدم میاد بگن حاج خانم خوشم نمیاد هرکس بگه مستقیم برخوردمیکنم
بعضی مردا مخصوصا مسن ها اینجوری خطاب میکنن خانم هارو حالا هر سنی داشته باشن منم ۲۹سالمه بعضی وقتا اینو شنیدم و به نظرم هیچ ایرادی نداره این فقط یه عادته که اینطور میگن
کمتر اتفاق میفته صرفا بخاطر احترام به آدم جوون بگن برای احترام به آدمای جاافتاده و پیر بیشتر گفته می ...
بله منم خوشم نمیاد همش دعوام میشه هرکی بگه میگن نگید بگید خانم چیه احترام اصلا شاید یگی مذهبی نباشه شهر ما به غیر مسلمانان هم میگن حاج خانم چند بار دیدم بدشون میاد میگن ما مسلمان نیستیم نگید کجاش احترامه والله آدم حس پیری بش دست میده