2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15686 بازدید | 630 پست
بخاطر فقر فرهنگی ماست همه سن را میگن حاج خانم باید یاد بگیرن عین جهان اولی ها به دختر قبل ازدواج بگن ...

یا خود خدا....

طرف از روی احترام میگه حاج خانوم

اینم میذارید پای عقب موندگی؟؟؟

اون موقعی که ایران بزرگترین تمدن جهان بود این کشورهای بافرهنگ کجا بودن؟؟

دست بردار ایرانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا برات مهم نباشه من به گفته دیگران خوب موندم الان ۳۸ سالمه ولی کمتر میخورم بعد ۲ سال پیش بچم بغلم بود تو مسجد یه پیر زن نشسته بود کنارم یهو گفت نوه تون هست نه تنها ناراحت نشدم بلکه تا یه سال هم همه جا تعریف میکردم و میخندیدیم😅

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
یعنی به شما نمیگن

میخوان احترام کنن این کلمه رو میگن

یه بار تو یه مغازه شوهرم خواست احترامم کنه گفت حاج خانم فروشنده بهش گفت زنت که جوونه چرا میگی حاج خانم گفت خواستم احترامش کنم 🤣

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا خود خدا....طرف از روی احترام میگه حاج خانوماینم میذارید پای عقب موندگی؟؟؟اون موقعی که ایران بزرگت ...

باز یه متعصب دینی پیدا شد ول کن تو را خدا این مزخرفات چیه به دختر ۲۰ ساله بگن حاج خانم حالش بد بشه شما میگی احترام

میخوان احترام کنن این کلمه رو میگن یه بار تو یه مغازه شوهرم خواست احترامم کنه گفت حاج خانم فروشنده ب ...

کمتر اتفاق میفته صرفا بخاطر احترام به آدم جوون بگن برای احترام به آدمای جاافتاده و پیر بیشتر گفته میشه

حالا من بهم بگن مادر یا حاج خانوم اصلا ناراحت نمیشم

چون میدونم از نظر سنی بهم نمیخوره و طرف فقط خواسته یه جوری محترمانه صدا کنه

چادری هم هستم که اونم خیلی موثره

تازه الان حج گرونه، مامانم همسن من بود حاج خانوم بود

یا خود خدا....طرف از روی احترام میگه حاج خانوماینم میذارید پای عقب موندگی؟؟؟اون موقعی که ایران بزرگت ...

چیه شماها همه جا هستی من نگفتم عقب ماندگی گفتم کشورای جهان اول به دختر نمیکن حاج خانم اصلا من اسم اسلام وایران آوردم احه سریع هم گارد میگیری من کی اسمی از اسلام آوردم کی اسم ایران آوردم سریع جبهه میگیری گفتم جهان اول با جهان سوم هر سنی یه لقبی میدن اینجا به بچه سال میگن حاج حانم شما ادعای احترام میدونی منم بدم میاد بگن حاج خانم خوشم نمیاد هرکس بگه مستقیم برخوردمیکنم

بابا تیپم اسپورته هنوز کوله بر میدارم

بعضی مردا مخصوصا مسن ها اینجوری خطاب میکنن خانم هارو حالا هر سنی داشته باشن منم ۲۹سالمه بعضی وقتا اینو شنیدم و به نظرم هیچ ایرادی نداره این فقط یه عادته که اینطور میگن

چرا اینجا نگم جای خاصیه اینجا پس کجا دردودل مونو بگیم توسایت هم جرمه حرف زدن از گرونی میگیم گزارش می ...

ایتجا همینجوریشم ۴۰ سدله ها رو پیر جساب میکنن بحاطر بی فرهنگیشون شما تایید نکن افکارشونو

کمتر اتفاق میفته صرفا بخاطر احترام به آدم جوون بگن برای احترام به آدمای جاافتاده و پیر بیشتر گفته می ...

بله منم خوشم نمیاد همش دعوام میشه هرکی بگه میگن نگید بگید خانم چیه احترام اصلا شاید یگی مذهبی نباشه شهر ما به غیر مسلمانان هم میگن حاج خانم چند بار دیدم بدشون میاد میگن ما مسلمان نیستیم نگید کجاش احترامه والله آدم حس پیری بش دست میده