2777
2789

من در حال آشنایی با یه آقایی بودم که روزای اول مکالمه خیلی خوب و نرمال بود و ازم خواست برای آشنایی بیشتر قرار بذاریم

و خلاصه منم قبول کردم و رفتیم دیت

اونجا هم همه چیز خیلی خوب بود حتی بهم گفت قرارهای بعدی کجا بریم مثلا گفت بریم گالری ماشینهای دوستشو ببینیم ، بریم اسب سواری و ...

یا مثلا وقتی معیار و ملاکها رو پرسیدیم از هم کاملا ویژگیای منو گفت

حتی دستمو هم گرفت

بعدشم منو به اصرار خودش رسوند خونه و شبش هم پیام داد

همین آدم دو روز بعد از اون قرار به من پیام داد و گفت با اینکه خیلی همه چیز به نظرش عالی و قشنگ بوده ولی چون من شبیه یکی از عزیزان نزدیکش هستم نمیتونه با من ادامه بده

من هنوز نتوتستم کنار بیام و درک کنم چرا ازن آدم تا این حد رفتارای عجیب نشون داد ؟ چرا توی قرار اون کارها رو کرد و بعد حرفاش کلا یه فاز دیگه گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید زنش فهمیده

🤣🤣

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

یه قرار رفتید

اتفاقا کار خوبی کرده که دو روز بعد به هم زده و الکی طول نداده.....

بلاتکلیف نیست عزیزم

اتفاقا تکلیفش یا خودش مشخص بوده

ولی شما یاد بگیر

با هر کی رفتی دیت، قرار نیست تا ابد با هم باشید ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

زنش فهمیده یا تنوع طلبه لیاقتتو نداشتههه کلا یک آدم از همه پسرای بلاتکلیف و درکل پسرا فاصله بگیرید

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

این چ ربطی ب پسرای بالای سی داشت مثلا سن پاینترا نمیتونن. این ویژگی مزخزفو داشته باشن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
یه قرار رفتیداتفاقا کار خوبی کرده که دو روز بعد به هم زده و الکی طول نداده.....بلاتکلیف نیست عزیزمات ...

دوست عزیز اون آدم حق نداشت به من بگه در آینده چیکار کنیم و طوری رفتار کنه که انگار عاشق من شده بعد بیاد بگه نه شبیه یکی هستی که نمیتونم و ...

متنو دوباره بخون بعد نظر بده

یه قرار رفتیداتفاقا کار خوبی کرده که دو روز بعد به هم زده و الکی طول نداده.....بلاتکلیف نیست عزیزمات ...

هم این کامنت هم امضات عالی🌹🌹🌹🌹🌹

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
زنش فهمیده یا تنوع طلبه لیاقتتو نداشتههه کلا یک آدم از همه پسرای بلاتکلیف و درکل پسرا فاصله بگیرید

از این ناراحتم که رفتارش توی دیت و آدمی که دو روز بعد رو کرد خیلی خیلی فرق داشتن و برای شخصیت خودم ناراحت شدم که گول همچین آدمی رو خوردم

این چ ربطی ب پسرای بالای سی داشت مثلا سن پاینترا نمیتونن. این ویژگی مزخزفو داشته باشن

بالای سی که مجرد هم موندن معمولا بیشتر از این رفتارای دوگانه نشون میدن که نشون دهنده تنوع طلبی و لا...شی بودنشون هست

از این ناراحتم که رفتارش توی دیت و آدمی که دو روز بعد رو کرد خیلی خیلی فرق داشتن و برای شخصیت خودم ن ...

خیلی آدمای عوضین یجوری رفتار میکنن انگار همه چی خوبه و فرشتن اصن جدیدا نشونشو گذاشتم هرکی اینجوری بود همون روز اول تنوع طلبه😂🤦🏻♀️

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند