2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 23989 بازدید | 735 پست
عزیز اتفاقا همون کشورای جهان اول الان تفاوت لفظی زن مجرد و متاهل رو برداشتن...تو امریکا اکثرا از mis ...

عزیزم معمولا حاج خانم به افراد سن بالا میگن نه بچه سال جوان حتی میانسال شماها که خود کم بین نیستی بدت نمیاد یکی بیاد بگه حاج خانم من بدم میاد حس مامان بزرگی پیدا میکنم هرکی میگه حالم بد میشه خوب بگند خانم بعدم هرچیز بدی که هست گه نباید چون میگن بگید خوبه چون فرهنگ هست منم بدم میاد بخدا بیزارم یکی بگه حاج خانم حس منفی میگیرم سریع میگم من مادر بزرگ نشدم

نه همون منظورم حنا قهوه بود کلممرسی از توضیحاتتمنم سفیدی دارم و رنگ مضره برام (توده دارم توی سینه ام ...

تو اینترنت نگاه کنید فرمول دقیق حنا و قهوه برای رنگ رو خیلی تقویت میکنه مورو و مضر نیست من چند سال پیش زدم یادم نیست دوستم مدام استفاده میکرد خیلی قشنگ بود موهاش و سفیدیاشم هایلایت قهوه ای روشن میشد

آره حال دل اکثرمون خوب نیست متاسفانه از اولشم خوب نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عریزم خوبه به دختر یا زنی جوان بگن حاج خانمحس پیری بش دست بده حالش بد بشه ؟؟

قبلا هم گفتم یه بار به خود من کسی گفت و ۲۲سالم بود..

هیچ حس خاصی بهم دست نداد!

برعکسش هم داشتم که تو ۲۰سالگی بهم گفتن چرا نمیری با همسنهای خودت حرف بزنی(منظورشون نوجوونا بود🤣)

میگم واقعا نباید حرف بقیه اینقدر واسه آدم مهم باشه🌱

بعضیا تیکه کلام شونه

بی غرض و بی منظور

مثل کسایی که صدا میزنن خاله یا عمو

منم دوست ندارم کسی رو خاله یا عمو صدا بزنم

بابام هرکه رو صدا میزنه بهش میگه دایی جان

دایی چی میخوای؟

دایی کجا میخوای بری؟

مثل خواهر زاده اش نگاه میکنه بهشون

من خودم بخاطر کارم مجبورم خانوما رو صدا بزنم

خیلی کلمات رو امتحان کردم برای احترام

گفتم خانم

گفتم مادر

حاج خانم

بعد دیدم بعضیا ناراحت میشن مجبور شدم بگم عزیز

باز دیدم ملکه ذهنم شده یهو ممکنه به یه آقایی بگم عزیز

به خودم یاد دادم موقع صدا زدن به خانم بگم دخترم

الان به همه میگم دخترم

فک کن بعضی وقتا طرف همسن مادر بزرگمه

ولی چه میشه کرد باید طوری خطابشون کنم ناراحت نشن

معمولا با گفتن دخترم خوشحال میشن😂

چیه شماها همه جا هستی من نگفتم عقب ماندگی گفتم کشورای جهان اول به دختر نمیکن حاج خانم اصلا من اسم اس ...

باشه دختر خانم،شما بهت برنخوره

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
مچکرم گل من ...راستش بچه دار شدن توی برنامم نیست ..میخوام با همسرم به روستایی برم یه خونه بسازم و در ...

آخ دلم رفت چه باحال

اتفاقا منم اینارو دوست دارم اما شوهر من بیعرضه بود جدا شدیم منم اصلا قصد بچه دار شدن ندارم اصلا اصلا و مردی که بچه نخاد دیگه پیدا نکردم مجبورم تنهایی پیر بشم انشالله که یه خونه روستایی بسازی خوشم اومد از دیدگاهت 👍🙂😚

آخ دلم رفت چه باحال اتفاقا منم اینارو دوست دارم اما شوهر من بیعرضه بود جدا شدیم منم اصلا قصد بچه دار ...

قربونت. زندگیتو خودت بساز عزیزم ...تلاش کن و وقتی خسته شدی .به این فک کن که قراره توی خونت بخاطر تلاش الانت استراحت کنی

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

من ۳۹سالمه سومی روباردارم تا حالا کسی بهم اینطوری نگفته مطب دکتر هم میرم ۷۰درصد توی همین سن اولی روباردارن بنظرم یا فرهنگ جایی که هستی به حسب احترام اون طور خطاب میکنن با استایل و تیپت اوکی نیست

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضیا تیکه کلام شونهبی غرض و بی منظورمثل کسایی که صدا میزنن خاله یا عمومنم دوست ندارم کسی رو خاله یا ...

دخترم خیلی خوبه

اتفاقا یه مغازه دار هست یادم مونده خیلی باحاله به همه میگفت دخترم خودشم جوون بود به آدمای مسن هم میگفت مغازش پر زن بود و فروشش بالا 🙂

عزیزم معمولا حاج خانم به افراد سن بالا میگن نه بچه سال جوان حتی میانسال شماها که خود کم بین نیستی بد ...

عزیزم کجا هستی که به بچه سال میگن حاج خانم؟؟؟؟

بعدم اگر به کسی میگن حاج خانم حتما سن و سالی ازش گذشته و گرد پیری روی صورتش نشسته، کتمان که نمیشه کرد! اونی هم که ناراحت میشه سعی داره از واقعیت فرار کنه وگرنه لفظ توهین امیزی نیست

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻