2777
2789
گفتم شاید نگفتم قطعا اون طور بودیچون اصرارت زیاد بود گفتم شاید شرایطت خاصه حرفای من برات صادق نیست ا ...

من نگفتم حقش بود

گفتم اون اشتباه کرده و منم نفهمیدم و ازدواج کردم

حالا با این وجود چی؟

I will always love you❤️💖💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان مثلا به شخصه با ساعتی کنار نمیآم.ولی اگه تو دوستی و با کسی عاشقش بوده، اوکیترم.

ن اگه عاشقش بوده هیچ وقت فراموش نمیکرده و همیشه به یاد رابطشون میمونه

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

خب بله قبل از ازدواج منم همین طرز فکر رو داشتم البته الانم دارمولی وقتی نفهمیدی و ازدواج و عروسی هم ...

خب بله اگه مدام با زنهای ساعتی باشه حرفت درسته

ولی یک بار شاید محض کنجکاوی بوده و بعدشم خودش بدش اومده (وسواسیه یه کم)

به عنوان وکیل دادگستری که افراد زیادی از اقشار مختلف سر و کار دارم با نظر سرکار عالی مخالفم ...

مخالف باش عزیزم

ولی واقعیت همینه

صرف وکیل بودن نمیتونی این چیزا رو رد کنی

مرد ایرانی تو رابطه جنسی با کسی که زنش نیس دنبال سواستفاده اس و هرچیزیو غنیمت میشمره

مرد سواستفاده گرم هیچ جوره نمیتونه محترم باشه

من نمیتونم چنین آدمیو باشخصیت ببینم که میدونه عواقب رابطه نامشروع برای زن چقد سنگین تره و همچنان بخواد از اون زن بهره کشی کنه

اون زن حامله بشه یا آسیبی حین رابطه ببینه کی پشتشه؟

آقا چی کار میکنه واسش؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ن اگه عاشقش بوده هیچ وقت فراموش نمیکرده و همیشه به یاد رابطشون میمونه

من خودم هم الآن توی یه رابطه عاشقانه هستم و رابطه ج... هم دارم.

اگه حلش کرده باشه مشکلی ندارم با این هم احتمالا.

در کل کسی که با ساعتی رابطه داره به نظر از نظر روانی زیاد سالم نیست.

خب بله اگه مدام با زنهای ساعتی باشه حرفت درستهولی یک بار شاید محض کنجکاوی بوده و بعدشم خودش بدش اومد ...

باز خوبه یکبار بوده و تمام. برو خدات و شکر کن. مردهای الان حتی بدون اینکه زن هاشون بفهمن با چند نفر در ارتباطن. پس به نظر من حساس نشو.زندگیت و بکن.

مخالف باش عزیزمولی واقعیت همینهصرف وکیل بودن نمیتونی این چیزا رو رد کنیمرد ایرانی تو رابطه جنسی با ک ...

زمانی که ازدواج برای اکثریت ممکن بود حرفتون میتونست درست باشه. الان خیلی از افرادی که اعتقاداتشون مانع چنین روابطی نیست و شرایط ازدواج رو ندارن، تا رسیدن به شرایط ازدواج، توی رابطه دوستی با کسی که عاشقشن چیزهای مختلفی رو تجربه میکنن و خب با رضایت هر دو طرف هم هست. سواستفاده نیست.

مخالف باش عزیزمولی واقعیت همینهصرف وکیل بودن نمیتونی این چیزا رو رد کنیمرد ایرانی تو رابطه جنسی با ک ...

واقعیت از منظر شما اینه ...واقعیت جامعه ی ایرانی و چه غیر ایرانی چیزی غیر از نظر شماست بهتر کمی خودتونو آپدیت کنید

من خودم هم الآن توی یه رابطه عاشقانه هستم و رابطه ج... هم دارم.اگه حلش کرده باشه مشکلی ندارم با این ...

ببخشید میترسم ولی رابطتون کامله

برات مهم نیس اگه باهاش ازدواج نکردی؟

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

باز خوبه یکبار بوده و تمام. برو خدات و شکر کن. مردهای الان حتی بدون اینکه زن هاشون بفهمن با چند نفر ...

میدونم

شوهرم از هر نظر خوبه نا شکری نمیکنم

اصلا حرفش برام سنده چه برسه به بقیه چیزا

اما حالم گرفته میشه وقتی یادم میاد

اگه رابطه ش مشروع بوده باشه چی😐

زن صیغه ای منظورته ؟

برای من فرقی نداره حالا صیغه خوندن یا نه من گذشته پاک برام مهمه

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

ببخشید میترسم ولی رابطتون کاملهبرات مهم نیس اگه باهاش ازدواج نکردی؟

نه کامل نیست. خودش گفت شاید از رابطه کامل من پشیمون بشم و در نتیحه دوست نداره رابطه مون کامل باشه که حس بدی نگیرم. و خب اختمال بارداری و اینها هم هست. تا جای ممکن سعی میکنه رابطه طوری باشه که استرسش رو نداشته باشم.

ولی نه. نمیترسم. دوستش دارم و رابطه ی خیلی خوبی داریم. اختمال ازدواجمون هم در شرایط مناسب بالاست.