2777
2789
میدونمشوهرم از هر نظر خوبه نا شکری نمیکنماصلا حرفش برام سنده چه برسه به بقیه چیزااما حالم گرفته میشه ...

بهش فکر هم نکن. ببین شوهرت مرد خوبیه و تمام. بعدم خوب قبل ازدواج بوده. واسه هر مردی ممکنه پیش بیاد. نمیتونه موقع خواستگاری همچینچیزی و بگه که.همه شون میترسن بگن و واکنش دخترا بد باشه. خیلی ها نمیگن.به روی شوهرت نیار و دیگه فکرشمنکن.

مخالف باش عزیزمولی واقعیت همینهصرف وکیل بودن نمیتونی این چیزا رو رد کنیمرد ایرانی تو رابطه جنسی با ک ...

واقعا عالی بود👏

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه. خیلی خیلی ارتباطمون خوبه.اگه هر دو آدمهای مناسبی باشید و طرزفکرتون با این کار سازگار باشه همچین ...

شاید همینطوره

عاشق یکی هستم منو بخاطر رابطه میخواست منم حتی کوچیکترین چیز رو نپذیرفتم ولم کرد رفت پی لاشی گری ها و هول بازیاش

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بهش فکر هم نکن. ببین شوهرت مرد خوبیه و تمام. بعدم خوب قبل ازدواج بوده. واسه هر مردی ممکنه پیش بیاد. ...

به روش که نمیارم

سال ها قبل فهمیدم همون موقع چندبار حساسیت نشون دادم، یا حتی بهش بی احترامی کردم اما خیلی صبور بود اصلا بهم خرده نگرفت

کم کم منم جمع و جور کردم خودمو

I will always love you❤️💖💗

من نگفتم حقش بودگفتم اون اشتباه کرده و منم نفهمیدم و ازدواج کردمحالا با این وجود چی؟

بعضی چیزا دودوتا چهارتا برنمیداره به اون تعصب و حسی که داری مربوطه وقتی نتونی کنار بیای تمومه

ولی تو خب انگار میتونی کنار بیای طبق نظر خودت پیش برو

ما زن داریم حتی خیانت دیده ولی باز زندگیشو داره میکنه رابطه جنسیش با شوهرش عالیه و...زن هم دیدم که شوهرش قبلا با یه دختر محرم شده بودند که بعدش عقد دائم کنند سنتی هم بوده عاشق نبودند و این آقا بدن خانمو دیده بوده حتی رابطه کامل هم نداشتند ولی خانم نتونست کنار بیاد میگفت دیوونه میشم بدن اون یکی رو دیده یا شاید تا یه حدی حرکت هایی هم زدند و جدا شد چون میگفت رابطه برام مثل تجاوزه نمیتونم فراموش کنم پس به تعصب و حساسیت زن مربوطه من خودم خیلی حساسم بچه ندارم ولی متاهلم و میدونم که اینجوری بشه یا باید بیفتم رو دور لج و انتقام گیری و خیانت یا جدا بشم

شاید همینطورهعاشق یکی هستم منو بخاطر رابطه میخواست منم حتی کوچیکترین چیز رو نپذیرفتم ولم کرد رفت پی ...

میفهمم. اگه به خاطر رابطه میخوادت ولش کن. خیلی ها واقعا دنبال سواستفاده ن.

من خودم راضی بودم. تا وقتی من نگفته بودم اوکیام اصلا مطرح نکرد.

بعضی چیزا دودوتا چهارتا برنمیداره به اون تعصب و حسی که داری مربوطه وقتی نتونی کنار بیای تمومهولی تو ...

درسته بستگی داره

امیدوارم هیچوقت برات پیش نیاد

واقعیت از منظر شما اینه ...واقعیت جامعه ی ایرانی و چه غیر ایرانی چیزی غیر از نظر شماست بهتر کمی خودت ...

اهمیتی برام نداره

بعدم چیو آپدیت کنم؟

کثافت کاریو؟

این که یه پسربچه بی عرضه پنهان از همه تو ماشینش با چراغ قوه ترتیبمو بده؟یا خونوادمو بپیچونم با آقا برم ویلا؟

لیاقت یه زن همچین چیزیه؟😂

اینا توجیهات کساییه که میخوان هرجور هس خودشونو واسه مردای فرصت طلب ایرانی حقیر کنن،بعد اسمشو بذارن آپدیت کردن

من صبر کردم،کسیو انتخاب کردم که شرایط ازدواج داشت،به خاطر ازدواج باهام حاضر شد همه شرایطمو قبول کنه،بعد عقدم به همون رابطه جنسی رسید

لزومی نداشت خودمو خوار و حقیر یه مشت مرد فرصت طلب آلت به دست کنم

دختری که عقل داره خودشو بازیچه نمیکنه به خاطر ۵ دیقه لذت جنسی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

میفهمم. اگه به خاطر رابطه میخوادت ولش کن. خیلی ها واقعا دنبال سواستفاده ن. من خودم راضی بودم. تا وقت ...

آهان خوبه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

خودتون خیلی روی مشروع بودنش تاکید کرد

الان زن صیغه ای خیلی پذیرفته شدس ؟

جامعه نگاهش به اینطور ازدواجا افتضاهه منم به عنوان عضوی از این جامعه نگاهم به رابطه جنسی قبل از ازدواج منزجر کنندس حالا میخواد شرعی باشه یا غیر شرعی

اینکه شخص قبلا زن داشته و نگفته دیوونم میکرد

واقعا ادم صبوری هستی

اگر شوهرت ادم سر به راهیه ببخش

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

زمانی که ازدواج برای اکثریت ممکن بود حرفتون میتونست درست باشه. الان خیلی از افرادی که اعتقاداتشون ما ...

این خانم متاسفانه داره تو دنیای خودش زندگی میکنه و واقعیت امروزی براش قفله ....رابطه ی جنسی قبل ازدواج واسش جای تعجب داره حالا فکر کن بفهمه خیلی از متاهیلین چه خانم و چه آقا روابط دیگه ای دارن یا بدتر از اون تری سام و س..کس ضربدی و....... من خودمم باکره م و فقط یکبار اونم به قصد آشنایی و ازدواج با یکی از همکارام رفتم رستوران .....ولی به تناسب شغلم و یا به خاطر زندگی تو جامعه با این مسائل آگاهم و خواه ناخواه باید پذیرفت که هرکسی سبک زندگی خودشو داره

من همسرم داشته و بعدا متوجه شدم من ازش نپرسیدم که بخواد نگه و پنهان کاری کنه سخت بود ولی کنار اومدم ...

الانش مهمه

من در مورد مسائل خصوصیم زیاد اینجا نمیگم دیگه چون ی آشنا میخونه ♥️و خیلی آزاردهندس♥️

الان زن صیغه ای خیلی پذیرفته شدس ؟جامعه نگاهش به اینطور ازدواجا افتضاهه منم به عنوان عضوی از این جام ...

مرد مثل شوهرم ندیدم از خوبی

اونم صیغه ساعتی بوده😑😑😑😑

فقط یک بار و سطحی بعدشم شوهرم همون موقع پشیمون شده (یه کم وسواسیه) و دیگه تکرار نکرده

منم بخشیدم

اما هربار یادم میاد بهم میریزم😔