2777
2789
برای من منطقیه چون قابل پذیرش نیست دیگه چندشم میشه از اون مرد و موقعیتش باعث نمیشه پنهان کاریشو رو ن ...

خب بله قبل از ازدواج منم همین طرز فکر رو داشتم البته الانم دارم

ولی وقتی نفهمیدی و ازدواج و عروسی هم کردی چی؟

I will always love you❤️💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که بدتره،بفهمی دوسشم داشتهاون حداقل یه ساعت بوده تموم شده رفته

به نظرم آدمی که با کسی که عاشقشه رابطه داشته از نظر روانی آدم سالمتریه تا کسی که حاضر شده با روسپی بخوابه.

عزیزم گذشته آدما با حالشون پیوند دارهمن خودم آدم مذهبی نیستمولی خب واقعیت اینه که هرکار کنیم س... بد ...

به عنوان وکیل دادگستری که افراد زیادی از اقشار مختلف سر و کار دارم با نظر سرکار عالی مخالفم ...

چرا تهمت میزنی بهم؟ به خاطر فقدان شعوره؟

گفتم شاید نگفتم قطعا اون طور بودی

چون اصرارت زیاد بود گفتم شاید شرایطت خاصه حرفای من برات صادق نیست اونجوری حق داری چون شبیه هم هستید مسخرس به خاطر گذشته ای که شبیه گذشته خودت بوده طلاق بگیری ولی منی که نظر دادم گذشته خودم جور دیگه بوده که نمیتونم کنار بیام در ضمن همین الان به خودت خیلی بر خورد گفتم شاید همچین تجربه ای داشتی پس خودتم میدونی همچین تجربه ای داشتن اصلا مسئله عادی و خوشایندی نیست اگر حق طرف بود و اهمیتی نداشت تو هم ناراحت نمیشدی کسی این عمل رو بهت نسبت بده

آخه معمولا میگن اینطوری از چشم پسره میفتی و..

نه. خیلی خیلی ارتباطمون خوبه.

اگه هر دو آدمهای مناسبی باشید و طرزفکرتون با این کار سازگار باشه همچین چیزی اتفاق نمیافته

😔

ناراحت نشو

فقط روی روحیت کار کن

خواهرانه میگم

هر چی آدم ب این مردا بیشتر فک کنه عصبی تر میشه

تاپیکای قبلیم رو حتما بخون

من در مورد مسائل خصوصیم زیاد اینجا نمیگم دیگه چون ی آشنا میخونه ♥️و خیلی آزاردهندس♥️