2777
2789

یکی از دوستای من شوهرش دکتره خودش دیپلم تجربی هس و سنتی هم با هم اشنا شدن یعنی میگم اینجوریش هس ولی پسره خیلی با شخصیته الان چند ماهه با همن قرارا عقد گذاشته شده هفته پیش حلقه خریدن لصن نگفته بیا خونه ام یا همچین چیزی

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون شک فقط قصدش برقزاری رابطه با کسیه که دختره و رابطه نداشته

دکترا رو این موضوع حساسن میترسن مریض شن با اون دخترا پیام نمیدن و میترسن زیگیل بگیرن

دختر چشم و گوش بسته میخواد قصدش فقط رابطه جنسیه و زنگ زدن به مادرتم فقط برای جلب اعتماد بیشتره

حتی اگع اومد خواستگاری خونتون حتی تو دوره نامزدی رسمی تا قبل از اینکه زن شرعیش نشدی باهاش رابطه جنسی نداشته باش و خونه اش نرو

و الانم باهاش کات کن بدووون شک

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

تمامه حرفاش دروغه حتا مدا رک پزشکی ک بهت نشون داده.احتمال داره حتا همون موقع وارد سیستم شدن اطلاعات کسی دیگه رو بهت نشون داده باشه یا از طریق یک نفر دیگه همهنگه اون مدارک رو تو سیستم فرستاده.دوما کلا چرا اصرار داره بار اول بری خونش.بخدا خامش نشو این مطمئنا صدها نفر دیگه رو هم اینجور فریب دادهاون چیزایی رو هم ک دختر و زنا در باره رابطه فرسادن اول ک دروغه دوما دوما زن و دختر خراب هم زیاده ک راحت ب هر سر خری حتا افغانی له و چلوم پا بده.اصلا و ابدا زیر بار نرو و اگه واقعا قصدش خیره اول از اون بیمارستان امار بگیر ولی نه ک اسمه دکتر دیگه رو بهت بده خوب راحت بهت جواب میدن بله دکتر فلانی اینجا هست ولی ایا اون دکتر همون شخصه.ب نظرم حتا قرارتو هم کنسل کن.نه تنها دکتر بلکه هر ادم معمولی سالم هم تو سایت دنبال کیس مناسب نمیگرده.ببین خودت فقط از سر کنجکاوی سر زدی.نمیگم تو سایت دختر یا مرد خوب نیست هست ولی چرا دکتر باید تو سایت دنبال دختر باشه.کل حرفاش دروغه وگرنه وقتی ببینه شما مخالف خونه رفتنی اتفاقا باید خوشحال بشه ک با دختر خوب و سالم طرفم.پس خودتو ب راحتی درگیرش نکن.اول قرا بزار تو همون بیمارستانی ک ادعا میکنه کار میکنه و با هم برین اطلاعاتش رو بهت بدن ن تنها بری.

هیچی دیشب باهاش دعوا کردم گفتم تو میخای فلان کارو با من بکنی تو قصدت فلانه اینطوزه اونطوره...بهم گفت ...

از اون ک..س...کشای تهشه و تمام.همین الان تمام کن و اگه واقعا خواهنت باشه ادرس میگیره با مامان میان جلو در البته ب خودش ادرس نمیدی ب هیچ وجه اگه واقعا مامانش تماس گرفت اونم واقعا مامانش باشه ن ی نفر و وادار کنه هم زنگ بزنه هم همراش بیاد ب اسم مادرش.تمامش کن.حیفه دختر مثل تهه ک فردا معلوم نیست مثل ا.ل..اهه سرت نیاره.دختر ب این خوبی نیاز نیست از سایت بیان خواستگاری.

ببین نمیخوام بترسونمت ولی لازمه خیلی از دخترا و خانمها بترسن.مورد اینجوری داشتیم ک دختره همین شکلی رابطه گرفته بودن البته اون شغلشو چیزی دیگه گفته بود.و بار اول و دوم اصرار خونه رفتن نداشته و اعتماد دختر رو جلب کرده بود بار چندم رفته بودن خونه و تو خونه با نوشیدنی بیهوش کرده بود و بعد ک دختره به هوش اومده بود تازه متوجه بلایی ک سرش اورده بودن اونم چند نفر و چند بار ک کل سر و صورت دختره و لباساش پر ببخشید(م...ن..ی)بعد هم زنگ زده بوده فیلم داریم ازت اگه جایی درز کنه و فلان مقدار پول و طلا بهم ندی فیلم پخش میشه.ک خوشبختانه دختره با پدر و مادش دوست بوده و بهشون همه چی رو میگه شکایت میکنن بعد از چند ماه میگیرن پسره رو میفهمن هرچی گفته بوده در باره پولدار بودن و کارمند ارگان مهم و داشتن خانه های زیاد ..همه دروغ بوده و اینها ی باند بودن و هر روزی چند دختر رو ب این شکل فریب و تج...او..ز و حتی حا...مله کردن.پس نه تنها شما بلکه همه باید بیشتر مواظب باشن.ب امید حق

اون یه لاشیه فرصت طلبه فقط میخواد سواستفاده کنه ازت خونه ش نرو مردم نامزد رسمین با هم تنها نمیشن اوا ...

ذقیقا افرین

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...