2777
2789
من در مورد مسائل جنسی نظر دادم اونم ب استارتر گذشته هر کس ب خودش ربط دارهشما هر طور دوس داری فک کن

مگه من راجب دینام کولر صحبت کردم ؟😂

بله نظرات متفاوته درسته

با شما نیستم ولی کلی میگم

برای من خلافکاری که توبه کرده قابل پذیرش تر از مردیه که روابط نامشروع داشته و این مسئله بزرگو موقع خواستگاری مطرح نکرده

ازدواج سفید اصلا برام هضم شدنی نیست

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من راجب دینام کولر صحبت کردم ؟😂بله نظرات متفاوته درستهبا شما نیستم ولی کلی میگمبرای من خلافکاری ...

بله ازدواج سفید ک فرق داره

رابطه زیادم خوب نیس

ولی مردها بیشترشون در مورد گذشته حقیقت رو نمیگن

فقط روحمون رو داغون میکنیم با کنجکاوی ما

من در مورد مسائل خصوصیم زیاد اینجا نمیگم دیگه چون ی آشنا میخونه ♥️و خیلی آزاردهندس♥️

من خل وضعم همینطور😑 دیگه درست نشدم با این که خیلی بهش اعتماد دارم

منم بی نهایت الان اعتماد دارم بهش

متاسفانه خودمون حال خودمونو بد میکنیم

میدونستم اگر کنجکاوی کنم احتمال داره چیزایی بفهمم که نباید بفهمم ولی بازم انجام دادم

چه مرضی واقعا نمیدونم

بی عزت نفس بودن و بی احترامی کردن به خودت اتیش زدن زندگیه نه برعکسمرد تحمل نمیکنه چون غرور و غیرت و ...

اگه برام مهم نبود تاپیک نمی زدم😑 در کل مراقب حرف زدنت باش

I will always love you❤️💖💗

عزیزم به خاطر این برام غیرمنطقی بود چون گفتم قبل از شما و فقط یک بار با یک نفر اونم سطحیو خود شخص هم ...

برای من منطقیه چون قابل پذیرش نیست دیگه چندشم میشه از اون مرد و موقعیتش باعث نمیشه پنهان کاریشو رو نادیده بگیرم اگه مشکل نداشت پنهان نمیکرد حداقل میگفت اینطوره و سعی میکرد راضیم کنه در ضمن برای من هنوز ارتباط جنسی سطحی عمقی هر چی که هست با دوست دختر و روسپی جا نیفتاده مگه دیوونم از عشق و حالم بزنم که تهش یه دست خورده بشه شوهرم

خیلیا تو این تاپیک با من هم نظر بودند فکر نکنم اینقدر ادم عجیبی باشم

آهان مثلا به شخصه با ساعتی کنار نمیآم.ولی اگه تو دوستی و با کسی عاشقش بوده، اوکیترم.

اون که بدتره،بفهمی دوسشم داشته

اون حداقل یه ساعت بوده تموم شده رفته

I will always love you❤️💖💗

مجردم. ولی خب پارتنرم مثل خودم رابطه اولشه. ولی اگر با این آدم ازدواج نکنم خدای نکرده، چون خودم رابط ...

با پارتنر ات رابطه ج..داری؟

مشکلی پیش نیومده تو رابطتتون؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

به عقل خودت رجوع کنتوی سایت یه سری کمسن و سال یا بی تجربه ریختن جوابای صد من یه غاز میدن ....اکثر مر ...

عزیزم گذشته آدما با حالشون پیوند داره

من خودم آدم مذهبی نیستم

ولی خب واقعیت اینه که هرکار کنیم س... بدون ازدواج تو ایران یه چیز قبیحه دیگه

به هرحال تو خفا انجام میشه اکثر موارد

آدمی که به چنین چیزی تن میده شخصیت بالایی نداره

مخصوصا مرد

چه گذشته باشه چه حال

حالا نمیشه گذشته رو کاری کرد،ولی واقعیت اینه فرقه بین مردی که واسه س... داشتن ازدواج میکنه و مسئولیت یه زن رو میپذیره با مردی که خشتکش وله

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه