2777
2789
با یه نفر یا چند نفر؟کسی رو دوست دارم و خواستگاری کرده که همه میگن زنبازهمن موقعیت اجتماعیم خوبه وکی ...

با 3 نفر حقیقتا

زن باز بودن فرق داره همسر من واقعا متعهد به جرئت میتونم بگم داف ترین دخترم بیارم جلوش سرش و بالا نمیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشع تاپیک اخرمو گزارش بزنید؟

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
قبل از ازدواج ب خودش مربوط بودهبعدش ب تو

این چه طرز فکریه یعنی چی اخه ؟

یعنی چون هنوز ازدواج نکردی هر کاری میتونی بکنی ؟

انسان بدون چارچوب واقعا ترسناکه

زندگی بدون اصول چه ارزشی داره

گذشته شخص کاملا به همسرش مربوطه باید بدونه داره با کی زندگی میکنه

مثلا طرف مجرم سابقه داره چندسالم به جرم دزدی زندان بوده حالا توبه کرده شما باهاش ازدواج میکنی ؟؟؟؟ چون گذشتش به خودش مربوطه ؟؟؟؟ با این طرز فکر که قبل اومدن شما به زندگیش دزد بوده

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

منطقی نبودو در ضمن لحنتم به دور از ادبه

خب چرا میپرسی وقتی فقط نظر خودتو منطقی میدونی؟ چرا نباید منطقی باشه شاید تو میری دست و پاشو میبوسی ولی برای من و خیلیای دیگه خط قرمزه

۸۰ درصد همین جواب رو دادن برای همه ریپ زدی با تعجب که انگار مشکلی دارند یعنی برات سوال نشد شاید نظر خودت نظر اکثر آدما نیست؟

با یه نفر یا چند نفر؟ کسی رو دوست دارم و خواستگاری کرده که همه میگن زنبازه من موقعیت اجتماعیم خوبه ...

زن باز خیلییی مشکل میخوری ..کسیکه زن باز باشه با پسری که چندتا رابطه ی شکست خورده با دخترای داشته باشه از زمین تا آسمون فرق داره .زن بازی یعنی کارش وقت گذرانی و خوش گذرانی با انواع اقسام دختر با رابطه های کوتاه مدت واسه یک هدف فقط .

اسمشم ترسناکه حتی

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..