2777
2789

هیچوقت از خاطرم نمیره اون روز رو

داداشم و میخواستن ببرن دکتر من و نمیتونستن همراه خودشون ببرن براهمین به زور و اجبار گذاشتنم خونه داییم اینا

ما اون زمان با فامیل مادریم اصلا زیاد رفت و آمد نداشتیم

من دوست داشتم برم همراه خانواده ام ولی نبردنم من کلا تو بچگیام خیلی خیلی به مامانم اینا وابسته بودم

و چون با داییم اینا اصلا راحت نبودم بخاطر همین همینکه مامانم اینا رفتن زدم زیر گریه

چند دقیقه که گذشت داییم که یه آدم بشدت عصبی بود اومد افتاد به جونم تا تونست کتکم زد حالا هرچی خواهش کردم گفتم ببخشید ولم کن بازم ادامه میداد.

با شمشیر پلاستیکی پسر دادیم محکممم میزد منو

کبود شده بود تنم شاید باورتون نشه دوستان من و برد تو اتاق خوابشون نمیدونم با چی بود کمربند بود یا طناب بود بست من و به تخت😐😐😢😢 پسرشم دست میزد براش تشویقش میکرد از اون روز ۱۲ سال گذشته من هنوز فراموش نکردم

هنوزم وقتی داییم و میبینم حالم بد میشه متنفرم از همشون

از کل خاندان مادری متنفرم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میتونستم داییت رو بکنم تو گونی و ببرمش نا کجا اباد!!!

فقط منو اون! فقط منو و اونو شمشیر فلزی!

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

یعنی هیچکس به جز این دایی تو خونه نبود که جلوشو بگیره ؟ اینقدر همه ازت تنفر داشتند ؟ بنظر منم با عقل جور در نمیاد

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خدا لعنتش کنه روان پریشو😐

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

به مادرت نگفتی؟

گفتم شاید باورتون نشه اصلا براش مهم نبود

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣