2777
2789

قبلا اینستا داشتم

میرفتم یه کم وقت بگذرونم همه میپریدن بهم ،جنگ جنسیتی، پر از نر بی منطق که خودمم باهاشون دعوام میشد

میام نی نی سایت همه شوهران خیانت کار، بداخلاق، به درد نخور، نر

حامله شدم،خانواده شوهرم به زور ازم پسر میخواستن، با حرفاشون اعصابم رو میریختن بهم

رفتم چهار تا سایت مذهبی، گفتن مردا تو ذاتشونه تنوع طلبی، حقشونه چهارتا چهارتا زن بگیرن،هر زنی هم که ناراحت بشه و به شوهرش بگه بالا چشمت ابرو میره جهنم

خیلی خلاصه دلیل افسردگیم همیناست،همشم از همون حرف های خانواده شوهرم سر پسر یا دختر بودن بچه شروع شد و باعث شد من برم درباره ش سرچ کنم، و به اینا برسم

شوهرم اهل هیچی نیست، اخلاقش خوبه، ولی من دیگه مغزم نابود شده، یه چیزی مثل خوره مغزم میخوره همیشه

کاش برگردم به روزی که اون حرفها رو شنیدم، همه رو به چپم میگرفتم و هیچوقت نمی رفتم چیزی تو گوشیم چک کنم، کاش...

I will always love you❤️💖💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازین که گفتی مذهبیا میگن مردا تو ذاتشونه چن تا زن بگیرن، فهمیدم بقیه حرفاتم قابل اعتنا نیس.باشه تو ر ...

الان اصلا من حرف خاصی زدم که تو بگی دروغه یا راسته😐

یعنی تو اینستا جنگ جنسیتی نیست؟ یا تو نینی سایت تاپیک خیانت نیست؟

اون سایت های مذهبی هم اگه خیلی دلت میخواد برو سرچ کن ببین، هرچند پیشنهادم اینه که اشتباه منو نکنی

متوهم توطئه!

ازین که گفتی مذهبیا میگن مردا تو ذاتشونه چن تا زن بگیرن، فهمیدم بقیه حرفاتم قابل اعتنا نیس.باشه تو ر ...

چه دروغ چه قابل اعتنا جفتش یه معنی میده

بعدم من کی گفتم مذهبیا میگن؟گفتن چندتا سایت مذهبی

الان اصلا من حرف خاصی زدم که تو بگی دروغه یا راسته😐یعنی تو اینستا جنگ جنسیتی نیست؟ یا تو نینی سایت ...

همون که تو میگی درسته.

هیچ آدمی نمیاد همه ی جمله هاشو غلط بنویسه. وگرنه هیشکی نمیخونه. ولی از بعضی جمله هات میشه تا تهشو خوند.

باشه ما متوهمیم. تو خوبی.

شبت خوش.

من مذهبی ام باهام حرف نزن اعصابت به هم نریزه.

همون که تو میگی درسته.هیچ آدمی نمیاد همه ی جمله هاشو غلط بنویسه. وگرنه هیشکی نمیخونه. ولی از بعضی جم ...

والا خودمم مذهبیم ولی تو کلا داری چرت و پرت تحویل میدی

خیلی ناراحتی خودتم سرچ کن

احادیث و روایات امام صادق درباره ی چند همسری