کاپوچینوشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 334 عنوان کیا انفولانزا دارن 67 بازدید | 8 پست بیاین دور هم غرررر بزنیممممم امروز | 03:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16196 علائمش چیه ؟ واکسنش و چند ماهه زدم، همش هم ماسک زدم یه وقت مریض نشم مریض شم جزو مرده ها حساب میشم بعدش... آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...
کاپوچینوشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 334 علائمش چیه ؟ واکسنش و چند ماهه زدم، همش هم ماسک زدم یه وقت مریض نشم مریض شم جزو مرده ها حساب میشم بع ... ببین علائمش افتضاحهتنگی نفس تب شدیدسرفه گلو دردبدن درد شدیدسرگیجه چرخشی مشکل گوارشی و معدهافتادن فشارسردرد
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16196 ببین علائمش افتضاحهتنگی نفس تب شدیدسرفه گلو دردبدن درد شدیدسرگیجه چرخشی مشکل گوارشی و معدهافتادن فشا ... وای چقدر بده اینننن😑من در حالت عادی نصفش و دارم بگیرم که دیگه... دکتر رفتی براش؟ دارو بخور زود خوب بشیی آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...
کاپوچینوشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 334 وای چقدر بده اینننن😑من در حالت عادی نصفش و دارم بگیرم که دیگه... دکتر رفتی براش؟ دارو بخور زود خوب ... من همش ۲۲ سالمه دارم میمیرمتب و لرزم یادم رفت اضافه کنم و حالت تهوعمراقبت کنید خیلی خطرناکهدکترم رفتم ولی داروهاش باعث شده سرگیجه چرخشیم بدتر بشه سرم هم بیشتر سنگین شه🥺
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16196 من همش ۲۲ سالمه دارم میمیرمتب و لرزم یادم رفت اضافه کنم و حالت تهوعمراقبت کنید خیلی خطرناکهدکترم رفت ... وای دور از جونتون یکی از همکلاسی هام گرفت آسم گرفت بعدش هنوز نرفته برو دکتر مثل اون نشی البته اون اوایل گرفت عزیزمم پیش دکتر خوب رفتی؟ پیش یه دکتر دیگه هم برو دارو بده بهت شاید داروهای اون روت اثر داشت لامصب ادم خوب هم نمیشه آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...
ماریا_۰۴ عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 2050 من همش ۲۲ سالمه دارم میمیرمتب و لرزم یادم رفت اضافه کنم و حالت تهوعمراقبت کنید خیلی خطرناکهدکترم رفت ... اسی قرص جوشان ویتامین c و هرروز یک نارنگی بخور کل کلاس ما انفولانزا گرفته من بدون ماسک میرفتم حتی آبریزش هم نگرفتم سیستم ایمنی تو ببر بالا✅ قبل این همیشه مریض بودم گلو درد امونمو میبرید