گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2314 عنوان دوستانی که تو آپارتمان زندگی میکنن بیان لطفا 218 بازدید | 20 پست دوستان یک سوال مثلاً اگر تو اتاقی باشید که اون سمت دیوار خونه یه نفر دیگه هست سر و صدا میاد تو خونه شما ؟ مثلا بین اتاق شما و اتاق اونا فقط یک دیوار باشه سر و صدا میاد ؟ هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن) امروز | 02:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسون_ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 4059 متاسفانه بله میاد خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
karinadance عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 19 بستگی به جنس مواد استفاده شده و ضخامت دیوار هم داره ولی صدا خیلی کم رد و بدل میشه خوب یا بد مطلقی وجود نداره فقط کسانی که باهام هم نظرن اجازه ریپ زدن دارن در غیر این صورت شعور خودتو حفظ کن برار
lilioum عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 993 بستگی به ساخت خونه هم دارهگاهی صدای حرف هم ممکن بیاد! خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
مجتبی_قطعش_کن عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5225 بله خیلی هم دقیق و واضح من پذیراییم چسبیده به هال همسایه هرروز صدای خنده ها و حرفاشونو میشنوم باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
مجتبی_قطعش_کن عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 5225 شک نکن تو گل سر سبد شهر منی تو پر از معجزه شهریوری❤️ باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2314 بستگی به ساخت خونه هم دارهگاهی صدای حرف هم ممکن بیاد! چ بد اینطوری که آدم آرامش نداره هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)
khanomgooll عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1157 جنس دیوارهای الان با قدیم فرق داره.چه دیوار چه پرده هیچ فرقی ندارن
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2314 بله خیلی هم دقیق و واضح من پذیراییم چسبیده به هال همسایه هرروز صدای خنده ها و حرفاشونو میشنوم ای وای . ما اتاق خوابمون چسبیده به حیاط خلوت و اتاق همسایه هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2314 جنس دیوارهای الان با قدیم فرق داره.چه دیوار چه پرده هیچ فرقی ندارن اینکه خیلی بد شد . ما اتاق خوابمون چسبیده به حیاط خلوت همسایه و جالب اینه که بالای دیوار یک پنجره خیلی کوچیک گذاشته که رو به حیاط خلوت هست ولی مشجره و درش هم باز نمیشه هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2314 بستگی به ساخت خونه هم دارهگاهی صدای حرف هم ممکن بیاد! ای خدا این دیگه چه گرفتاری بود هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2314 متاسفانه بله میاد اینطوری که هیچ دیک تو خونه خودمون هم آرامش نداریم هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2314 اره معمولا صدا میاد البته وقتی بلند صحبت کنن خیلی بده هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)