2777
2789

دوستان یک سوال مثلاً اگر تو اتاقی باشید که اون سمت دیوار خونه یه نفر دیگه هست سر و صدا میاد تو خونه شما ؟

مثلا بین اتاق شما و اتاق اونا فقط یک دیوار باشه

سر و صدا میاد ؟

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بله میاد

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بستگی به جنس مواد استفاده شده و ضخامت دیوار هم داره ولی صدا خیلی کم رد و بدل میشه

خوب یا بد مطلقی وجود نداره فقط کسانی که باهام هم نظرن اجازه ریپ زدن دارن در غیر این صورت شعور خودتو حفظ کن برار

بله خیلی هم دقیق و واضح من پذیراییم چسبیده به هال همسایه هرروز صدای خنده ها و حرفاشونو میشنوم

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

بستگی به ساخت خونه هم دارهگاهی صدای حرف هم ممکن بیاد!

چ بد اینطوری که آدم آرامش نداره

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

بله خیلی هم دقیق و واضح من پذیراییم چسبیده به هال همسایه هرروز صدای خنده ها و حرفاشونو میشنوم

ای وای . ما اتاق خوابمون چسبیده به حیاط خلوت و اتاق همسایه

جنس دیوارهای الان با قدیم فرق داره.چه دیوار چه پرده هیچ فرقی ندارن

اینکه خیلی بد شد . ما اتاق خوابمون چسبیده به حیاط خلوت همسایه

و جالب اینه که بالای دیوار یک پنجره خیلی کوچیک گذاشته که رو به حیاط خلوت هست ولی مشجره و درش هم باز نمیشه

بستگی به ساخت خونه هم دارهگاهی صدای حرف هم ممکن بیاد!

ای خدا این دیگه چه گرفتاری بود

متاسفانه بله میاد

اینطوری که هیچ دیک تو خونه خودمون هم آرامش نداریم