2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی رو بهم زهر مار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 58 پست
خب مگه بده گناه نکرده بود بدبخت حتی  گفت اگه قبول کردین زنگ بزنین خونه خبرشو به مادرم بدین قصد ...

حرف داریم تاحرف  ادم داریم تاادم..برن کنار یه خانومی که شوهرداره بشینن حالاهر حرفی میخوادباشه اون ازکجابدونه درمورد کلره یاحرف مذهبیه. اون اقا میرفت به شوهرش خانوم حرف میزد میگف اجازه هست پیشنهادکاربدم به خانومت یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من مشکلش اینه خودش با دخترای فامیل بگه بخنده اشکالی نداره ولی من اگه با داداششم بخندم کار بدی ک ...

همسر من اصلا بد دل وشکاک نیست ولی بشدت حسوده. 

دوس داره همش مورد توجه من باشه.اصلا براش مهم نیست زنه یا مرد وقتی میبینه اصلا توجهی ندارم عصبی میشه. 

همسر من مشکلش اینه خودش با دخترای فامیل بگه بخنده اشکالی نداره ولی من اگه با داداششم بخندم کار بدی ک ...

شما در کمال ارامش ودوستی بهش بگو باشه من با کسی همصحبت نمیشم درصورتیکه شماهم نشی اگه شدی دیگه انتظار نداشته باش منم ب خواسته هات احترام بذارم

وقتی شوهرمون بدش میادنباید صحبت کنیم.من نمیدونم چه معنی داره که ی اشنایخانوادگی بیادبه توو درباره کا ...

بخدا خلاف عرف نیست یه صحبت کردن خیلی رسمی درباره یه شغل .. مشکل اعتماده من ک هیچ وقت ازش نمیگذرم زندگیمو سیاه کرده

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

زیاد بهش بها نده. به این اقا رو میگم.  بعضیا اندک اندک میان جلو . و  خیلی هم  بی منظور  ارتباط میگیرن . شوهرت   تشخیص داده  .داره  فضولی میکنه. چرا ؟  چون  مستقیم  بخودت  گفته . اگر  هدفش  شیطونی  نبود  .پنهانی  بشوهرت میگفت  فلانی  واسه خانمت  هم  جایی هست. نه اینکه   بیاد بخودت  بگه  . همه مردا  اخلاقشون یک نسخه نیست.   مردا مردا  رو میشناسن که ما نمیشناسیم. 

حرف داریم تاحرف  ادم داریم تاادم..برن کنار یه خانومی که شوهرداره بشینن حالاهر حرفی میخوادباشه ا ...

اخه وقتی اومدیم خونه بهش گفتم درمورد کاره میدونی بهم چی گفت. میگه کمتر زر بزن خوب من به این ادم چی بگم وقتی خونوادش میشنین در گوشش میگن زنت خرابه من چیکار کنم ادم باید روی حرکاتش کنترل داشته باشه

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

من واقعا متأسفم برا نظر یه عده یعنی این خانم شخصیت نداره، به عنوان فرد در جامعه به سوی علایقش بره چون شوهرش دوست نداره با غریبه حرف نزنه خودش انسان نیست یعنی تا آخر عمرش باید حرف نزنه، کار نکنه که مبادا شوهرش حساسیت پیدا نکنه، بره سراغ وسایلش چک کنه، توهین کنه بهش 

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن

با یه آقا صحبت رسمی کرده یعنی شماها تو زندگی های واقعی هم با یه مرده ده دقیقه حرف نمیزنید که این حرفای عجیب غریب رو میزنید 

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن