2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی رو بهم زهر مار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 58 پست
من واقعا متأسفم برا نظر یه عده یعنی این خانم شخصیت نداره، به عنوان فرد در جامعه به سوی علایقش بره چ ...

من دیگه به خونوادمم نمیتونم شکایت کنم بابام اخرین بار که قهر کردم با مادرش دعواش شد سر اینکه مادر شوهرم گفت دخترت خرابه، بابام اصرار کرد که دیگه نرم و طلاق بگیرم ولی ودم شرایط طلاق رو ندارم برگشتم

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا متأسفم برا نظر یه عده یعنی این خانم شخصیت نداره، به عنوان فرد در جامعه به سوی علایقش بره چ ...

عزیزم ما تو ایران زندگی میکنیم مردا غیرتی ان به نظرم زن وشوهر باید از لحاظ فرهنگی یه سطح باشن تا این مشکلات پیش نیاد

عزیزم من اصلا بهت نمیگم به طلاق فکر کن چون دنیای بعد طلاق هم سختی های خودشو داره واینکه نمیشه ندیده و نشنیده در مورد زندگیت قضاوت کرد عزیزم اما مطمینا این که با بقیه حرف نزنه و بشینی تو خونه راه حلش نیست گلم 

یه مشاوره خیلی میتونه بهت کمک کنه

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن
یه ربع😰😰😰جات بودم شوهرم تیکه تیکم میکرد ازم آبگوشت بار میزاشت😆

هر چی باشم حقم قفل کردن در خونه نیست اونم خونه ای ک پدر مادرشم داخلش هستن

عزیزم من اصلا بهت نمیگم به طلاق فکر کن چون دنیای بعد طلاق هم سختی های خودشو داره واینکه نمیشه ندیده ...

خب مشاور نمیاد یه بار پیشنهاد دادم بهش ولی قبول نمیکنه

خب مگه بده گناه نکرده بود بدبخت حتی  گفت اگه قبول کردین زنگ بزنین خونه خبرشو به مادرم بدین قصد ...

نه عزیزم نگفتیم که با کسی حرف نزن.خدایی نکرده پشت کوهی که نیستی

اما ی زن یا ی مرد بعد از ازدواجش ی سری محدودیت ها میاد سراغ زندگیش

شوهرت حق داره،دوست داره،و هم اینکه مرد جناعت رو خوب میشناسه

تو ی زنی و حساسی و لطیفی،باور کن مردا بعضی هاشون خیلی عوضی ان،شوهرتم همجنس های خودش رو خوب میشناسه

خدایی نکرده ممکنه فردا روز همون مرد تو رو از راه به در کنه(فرض مثال عرض میکنما)جسارت نشه به شعور و شخصیت شما

تو خودتو بذار جای شوهرت

من خودم الان حتی به شوهرم این اجازه نمیدم با خواهراش بخواد زیادی صمیمی بشه چه برسه با ی دختر مجرد از فامیلای من!!!!!!!

خودمم خیلی رعایت میکنم حتی با محارم خودم

خدایا بابت داده و ندادت شکر
عزیزم ما تو ایران زندگی میکنیم مردا غیرتی ان به نظرم زن وشوهر باید از لحاظ فرهنگی یه سطح باشن تا این ...

چه ربطی داره خانم غیرت این نیست که زن تو خونه حبس بشه مرد هرکار دلش خواست بکنه، شما به عنوان یه خانم از حق حقوقت اطلاع داشته باش غیرت نباید مانع از حضور یه آدم یه زن تو اجتماع بشه. بعدش خوب تو ایران زندگی کنیم چه ربطی داره 

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن
هر چی باشم حقم قفل کردن در خونه نیست اونم خونه ای ک پدر مادرشم داخلش هستن

عزیزم از حرفم ناراحت نشو شوهرمنم اوایل ازواجم اینطوری بود خیلی شکاک بود حتی وقتی باهم بیرون میرفتیم زاویه نگاهمو دنبال میکردببینه کیو نگاه میکنم کیو نه.ولی تونستم اعتمادشوجلب کنم الانم به سرم قسم میخوره چون زندگیمو وشوهرمو دوست داشتم مثل خودش شدم.اگه انقد دوسش داری که میتونی با خواسته هاش یکی بشی پس باید اعتمادشو جلب کنی وگرنه حرف باباتوگوش کنی به نفعته چون این جوری فقط عمرتو تلف میکنی

عزیزم از حرفم ناراحت نشو شوهرمنم اوایل ازواجم اینطوری بود خیلی شکاک بود حتی وقتی باهم بیرون میرفتیم ...

قبلا خیلی واسه زندگیم تلاش میکردم و حرف و کارای بقیه خیلی روم اثر نداشت ولی حالا که دیگه خیلی واضح بروز میده  بی حس  شدم نسبت به خودش و زندگیش

قبلا خیلی واسه زندگیم تلاش میکردم و حرف و کارای بقیه خیلی روم اثر نداشت ولی حالا که دیگه خیلی واضح ب ...

ببرش پیش مشاور من اوضاع زندگی تو و همسرتو نمیدونم تامیتونی سعی کن از اون خونه برین تا وقتی اونجا باشین رنگ خوشی رو نمیبینین شایدم مادرشوهرت شوهرتو پر کرده باشه مردا چشمشون به دهن خونوادشونه

چه ربطی داره خانم غیرت این نیست که زن تو خونه حبس بشه مرد هرکار دلش خواست بکنه، شما به عنوان یه خانم ...

من برای دعوا نیومدم خواستم کمکش کنم این آقا به خصوص وقتی با خونوادش زندگی میکنه هیچ وقت رفتارش تعقیرنمیکنه یا این خانوم بایدمطابق خواسته همسرش رفتارکنه یا خونشونو عوض کنه یا مرحله آخر متاسفانه طلاق😳

اخه وقتی اومدیم خونه بهش گفتم درمورد کاره میدونی بهم چی گفت. میگه کمتر زر بزن خوب من به این ادم چی ب ...

خودش خرابه ننش خرابه خواهرش خرابه هفت جدوابادش خرابه. میشینی که این حرفارو بهت بزنه بزن تودهنش دندوناشو بریز تو حلقش