الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنصیف مال کشورهای خارجه که همه زن و مرد با هم کار میکنن. تو ایران نصف زنها خانه دارن. و زن خانه دار کارهای خونه رو انجام میده و شوهرش کار بیرون و این باعث میشه کار زن بهچشم نیاد پس مهریه باید باشه لااقل زحمت زن جبران بشه
خب خواهر من اون دختر قبول نکنه چاقو نزاشته زیر گلوش کهبله رو به این شرط بهش بگه که مستقل خونه بگیره
خب خیلی ها تعهد میدن فقط یکی دوسال نزدیک خانواده باشن بعد جاشونو عوض کنن ولی متاسفانه یکی دو سال میشه ده سال قانون هم از زن حمایت نمیکنه مرد رو مجبور نمیکنه خونه جدا اجاره کنه
کل قانون ما برای زن مثل یک زندان بدون عدل و انصاف هست. زن از نظر قانون در حد برده ی جنسی مرده. حتی ا ...
شما کدوم دهه زندگی میکنین و کجا الان که دخترا که حق و حقوق میگیرن مهریه هم میگیرن. اون مال ما بود که این چیزها رو بلد نبودیم. شهر ما که دخترها ازدواج میکنن مهریه همون اول زمین یا باغ یا بخشی از خونه میشه به نامشون. البته پدر شوهر باید بده.
یعنی همه پسرهای شهرتون همه پولدار و میلیاردرن؟ همشون چند تا خونه و زمین دارن؟ طرف وقتی نداره چی رو ب ...
پولدار نیستیم توی یه شهر کوچیک زندگی میکنیم که خیلیا کشاورزن یا پدراشون کشاورز بودن . و با پیشرفت شهرسازی همنزمین کشاورزیها تبدیل به زمین شده. اونی هم که نیست باغ میزنه یا نداشته باشه دونگی از خونه خودش میزنه . درضمن گفتم پدرشوهر نه داماد.