2777
2789

بچها خواهرشوهرم بارداره بعد شوهرمم کارش خیلی شلوغه ولی یک روز درمیون میره بهش سر میزنه 

بعد یک مدت بود نرفاه بود امروز ک رفته پیشش میگفت  خواهرم گفت چرا بهم سر نمیزنی کمتر میای و سایه ات سنگین شده اینا 

شوهرمم بهش گفته بود اره چون تو بارداری نیاز داری راحت باشی من سعی میکنم نیام ک مزاحمت نباشم 

شوهرم همه رو درک میکنه شخصیت محبوب همه است  توی خانواده سرکار بین رفیقا 

ولی نمیدونم چرا برای من اینجوری نیست گاهی حسودیم میشه به رابطه  خواهرشوهر و شوهرم 

کاش منم یک داداش داشتم هوامو داشت 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

برا اونا ننه برا تو زن بابا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تو چه طور

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خاک تو سر شما مردا واقعا خیلی ادمای بدی هستین

با اون مشکل داری چکار من داری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بنظرم تاییدش میکردی میگفتی چه خوبه خواست به اطرافیان هست بعد می‌رفتی سراغ کارت کم کم برا تو هم مهربو ...

ب من مهربون هست ولی دعوا میکنیم خیلیییی زیاد 

اصلا این نرمشی ک جلوی خانوادش داره رو با من نداره 

اگر بدونی چقدر ناز مامانش و خواهرشو میکشه 

خواهرش بهش زنگ زده بود جواب نداده بود یک ساعت تمام داشت برام توضیح میداد 

ولی جواب منو نمیده براش اصلا مهمم نیست 

یا دلش میترگه خواهرش اینا ازش ناراحت باشن من صد ساله ازش دلخورم براش مهم نیست

چه حس بدیه عزیزترین تون حواسش به همه هست جز شما🥲

میتونین تستش کنین یه مدت کمتر محبت کنین اگه بیشتر فاصله گرفت ازتون احتمالا از قدردانی شدن و محبت دیدن دیگران خوشش میاد و تمرکز رو بذارین روی این

اگه بیشتر اومد سمتتون یعنی زیادی خیالش راحته شما دوسش دارین یکم توقعات تون رو بیشتر کنین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
با تو چه طور

با من این نرمشا رو نداره 

شوهرم خیلی خوب ماساژ میده مدرکشو داره 

من پریود شدم بهش گفتم ماساژم بده گفت حوصله ندارم 

ولی اگر مامانش یا خواهرش بود میپرید بالا 

کلا نرمشی ک با اونا داره با من نداره 

من چیزی میگم سری به دماغش بر میخوره ولی اونا بگن قبول میکنه

چه حس بدیه عزیزترین تون حواسش به همه هست جز شما🥲میتونین تستش کنین یه مدت کمتر محبت کنین اگه بیشتر ف ...

ما اصلا رابطه عاشقانه ایی باهم نداریم و از بد روزگار من دلم با شوهرم نبدد با گذر زمان اونم فهمید این موضوع رو 

و همیشه تو دعوا ها میگه اره تو منو نمیخواستی تو یکی دیگرو میخواستی و ...

هوفهرکی از یکجا میکشهشوهر ادم هم اونجا که باید بیشتر از همه به خانمش توجه و محبت کنه اینجور میشهپس ...

من ک از جفتش شانس نیاوردم