2777
2789
عنوان

برای یلدا خانوادمو دعوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 29206 بازدید | 554 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من خجالت هم نمیکشم.خودشون میدونن اخلاقمو🤣🤣حالا بعده اینهمه مدت دعوتشون کردم بیان بخدا داشتن سکت ...

گناه دارن ذوق کردن برای مهمونی

کنسل نکن مهمونی شب یلدا رو

روز پدر هم مادرشوهرت اینا رو دعوت کن

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

من تا صفحه ۵ خوندم

نمیدونم تصمیمت چیه

ولی اومدم بگم جوگیر نشی اونارو دعوت کنی مهمونی رو به گند بکشی ها

از من گفتن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

چی بگم خاهر شانس منه.حالا همه دشمن مادرشوهر بودنا سره منه بیچاره همه دل رحم شدن🥲🥲

اگه خاهرشوهر داری که تنها نیست بادختراش همون روز مرد یکجا دعوتشون کن بی خرف حدیثت خودش بود تنها دختر نداشت باز فرق میکردالان نه دبگه ولش

بی جهت نیست نی نی سایتی ها همش میگن دختر برا آدم میمونه ولی پسر به درد نمیخوره. چون کافر همه را به کیش خود پندارد. والا من شوهرم جونشه و مادرش.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اصلا دلم نمیخواد بیان خونم.از بس خسیس و حسود و بداخلاقن.همیشه بعدش جنکه تو خونمون چون عصبیم میکنن.

اصلا خانواده خودت و خانواده همسر رو یه جا دعوت کردن اشتباهه باید جدا دعوت کنی...

ولی مگه اونجا فقط خونه توعه؟! عجبا

من همیشه نسبت به مردا گارد دارم ولی یه وقتایی بعضی خانما باعث میشن با خودم فکرکنم بعضی از مردا هم بعد ازدواج خیلی بدبختن!!!!

فکرکن نتونی در خونهتو به روی پدر و مادرت باز کنی!!!!

مادرزن سمی نداریم؟!

خوش بحالت ک خانوادت پایه این چیزا هستن خانواده من که انقدر سرد و بی روحن اینکارا رو مسخره میدونن خیل ...

اره میدونم چی میگی.خانواده شوهره من همینقدر تو مهمونیا سردن.واقعا فقط دنبال اینن که یه چیزی پیدا کنن ازت که مهمونی رو کوفتت کنن.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بگو اونارو دعوت میکنیم جدا. کلا خانواده خودتو با شوهرت هیچ وقت دعوت نکن. خیلی مسخرس فرهنگا به هم نمیخوره بحث و ناراحتی پیش میاد. به شوهر بگو هر وقت بگی دعوتشون میکنم عزیزم جدا

شوهرت مرد نمونست که تو این خرجا و گرونی واسه مهمونی تدارک دیده اونم تا دختر خاله ها!حتما فردا بگو وا ...

وای دده .حالا فکر کن بخاطر اون عذاب وجدان هم بگیره🤦♀️راست میگی.

اره دیگه برای یلدا نمیخوام بگم ولی بعدش سعی میکنم یه شب بگم بیان اینم از دلش درمیاد اینجوری.اره بخدا اخره ماه هم هست دیروز فقط ۴ قلم میوه شد یک و خرده ای.حالا گوشت و مرغش و سالاد و اینا مونده که بخریم😵💫

خیلی گرونیه خدا رحم کنه دیگه نمیشه مهمونی هم گرفت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من همییییشه خدا عاشق شب یلدا بودم بچه که بودیم هیچ سالی نه جایی میرفتیم نه کسی میومد فقط ی سال رفتیم ...

عزیزم 💔فامیل شوهر خیلی خوبه که پایه باشه ولی حیف منم شانس ندارم.