2777
2789
عنوان

برای یلدا خانوادمو دعوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 29214 بازدید | 554 پست
🤣🤣🤣🤣🤣استارتر دیدی؟؟؟

🤣🤦♀️

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بیکاریا این همه ادم واسه چیدعوت کردی

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یعنی بعداً مهمونی بده اونا رو نمیسوزونه؟؟؟؟فرقش چیه دقیقا؟؟؟؟

نمی دونم کاش این دلم سنگ بشه

خودم امسال برادرم گفت بیا یلدا رو گفتم نه شوهرم با ننش قهره دلم نمیاد یه دوهفته سه هفته بعدش پیام

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خب من کل هفته خونه مامانمم😅الآنم سرده پارک و ... نمیشه رفت آخه

منم کل. هفته خونه مامانم پنجشنبه بقیه هم میان

جمعه ها الان سرده پارک نمیریم خرید هم نمیریم فقط خونه مادرشوهرم میریم

زندگیم فقط همسرم

واییییی منم دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیگه خجالت میکشم والا🤦

نه من خجالت هم نمیکشم.خودشون میدونن اخلاقمو🤣🤣

حالا بعده اینهمه مدت دعوتشون کردم بیان بخدا داشتن سکته میکردن از خوشحالی🤣واسه همون نمیخوام مادرشوهرم بیاد و همه چیو به هم بریزه🫤

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دقیقا سوال منم همینه

والا جدی ها😐😐 اصلا بهش خوش نمیگذره فقط باید دولا راست شه

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

دقیقا ماهم همینیمحالا باز خدارشکر مال من مادرش مرده. ببین اگ بود چ عفریطه ای میشد

وای 🤣خدا خیلی دوست داشته

منم کل. هفته خونه مامانم پنجشنبه بقیه هم میان جمعه ها الان سرده پارک نمیریم خرید هم نمیریم فقط خونه ...

خب شما جمع میشید و تعداتون زیاده

ما زیاد نیستیم

مامانمم پنجشنبه تا جمعه میره خونه مامان خودش

اتفاقا امروز میگفت میخوام ۴شنبه برم که مامانم عمل داره اونجا باشم

عزیزم شما خودت همه کس همسرت هستی احساسی نشو بزار یه شب خوب با خانواده داشته باشید شبچ

آخیشششش

مرسی .دوستان من دیگه به حرف این عزیزم گوش میدن راست میگه والااا

بی خیال🤣

والا جدی ها😐😐 اصلا بهش خوش نمیگذره فقط باید دولا راست شه

عزیزم میره خونه مردم میخوره باید دعوت کنه دیگه همه چی یه طرف نیست که الان با این گرونیا یه بار خوردی یه بارم باید دعوت کنی

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه