2777
2789
عنوان

نمی‌دونم کی هستی تاپیکم میخونی از خدا میخوام…

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 29 پست

عزیزی

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

❤️😍

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسم میگه به هر چی ک دوست داری میرسی

قربون دل مهربونت .دعام کن فقط 🙏❤

من متولد۶۴ هستم.مجردم.هیچوقت باکسی نبودم چون به عشق پاک اعتقادداشتم.آرزوی یه زندگی مشترک خوب وموفق دارم باهمسری نجیب و تحصیلکرده که باعث آرامشم باشه وباب میلم.خیلی دوس دارم بعدازدواجم خدا یه دخترسالمو خوب مث خودم روزی منوهمسر آیندم کنه.خدارو چه دیدی شاید شد 👨‍👩‍👧 دلم میخاد سروسامون بگیرم.برا امضام صلوات میفرستی مهربون؟ هرموقع فرستادی یا دعام کردی بهم بگو تا منم برات دعا کنم من خوبی آدمای دوست داشتنیو بی جواب نمیزارم .🌹
آدمایی به مهربونی شما دنیارو قشنگتر میکنن سایه تون برسر دنیا مستدام❤

مرسیییییی قشنگممممممم خوشحالم کردی خدا خوشحالت کنه

تک ب تکتون

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

قربون دل مهربونت .دعام کن فقط 🙏❤

چشم ❣️سوره ی واقعه بخون حتمااا معجزه میکنه هر شب سر ساعت مشخص با صدای اذان بخونی چ بهتر

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

لطفاً برای من دعا کنید همه تون شوهرم کار پیدا کنه لطفاً محتاج دعاتونم

انشالله خدا ی دری باز کنه جبران تمام درهای بستتون بشه

به هر چی ک دست میزنید طلا بشه

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج

#الهی_امین

ما از یکی خوشمون میاد،اون نمیفهمه یکی از ما خوشش میاد ما نمیفهمیم کلا ی مشت نفهم دور هم جم شدیم تشکیل جامعه دادیم🤧😅

انشالله خدا ی دری باز کنه جبران تمام درهای بستتون بشه به هر چی ک دست میزنید طلا بشه

فدات شم مهربون ان شا الله خدا به غیر از درد و مریضی همه چی بهت ببخشه

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

ایشالله خدا امشب به هر حاجتی با قلب مهربونت این تاپیک و زدی حاجتت و برآورده کنه و به مراده دلت هر چی ...

مرسی قشنگم چشام پر شد🥲🥲🥹خدا خوشحالت کنه از ته دل

چشم ❣️سوره ی واقعه بخون حتمااا معجزه میکنه هر شب سر ساعت مشخص با صدای اذان بخونی چ بهتر

تازه چله واقعه و حشر رو تموم کردم یه هفته نشده😔

من متولد۶۴ هستم.مجردم.هیچوقت باکسی نبودم چون به عشق پاک اعتقادداشتم.آرزوی یه زندگی مشترک خوب وموفق دارم باهمسری نجیب و تحصیلکرده که باعث آرامشم باشه وباب میلم.خیلی دوس دارم بعدازدواجم خدا یه دخترسالمو خوب مث خودم روزی منوهمسر آیندم کنه.خدارو چه دیدی شاید شد 👨‍👩‍👧 دلم میخاد سروسامون بگیرم.برا امضام صلوات میفرستی مهربون؟ هرموقع فرستادی یا دعام کردی بهم بگو تا منم برات دعا کنم من خوبی آدمای دوست داشتنیو بی جواب نمیزارم .🌹