2777
2789
عنوان

برای یلدا خانوادمو دعوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 29241 بازدید | 554 پست
اااا کلا کنسل کردی مهمونیو🤦

🤣🤣نمیشه که گفتم بیان زشته

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می گفتی اتفاقا بهش فکر کردم

با خودم گفتم که ولادت حضرت علی دعوتشون کنم بیان دور هم باشیم

و پدرت رو هم سورپرایز کنیم

چون دوست ندارم بهشون بد بگذره واسه همینه که می خوام خانواده ها رو جدا دعوت کنم

همه چه مهربون شدن میگن گناه داره شوهرت

چی بگم خاهر شانس منه.

حالا همه دشمن مادرشوهر بودنا سره منه بیچاره همه دل رحم شدن🥲🥲

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

می گفتی اتفاقا بهش فکر کردم با خودم گفتم که ولادت حضرت علی دعوتشون کنم بیان دور هم باشیم و پدرت رو ...

اخه جوابشو همونجا دادم.خیلی هم تند دادم.

گفتم نه لازم نکرده که باز مادرت بیاد اعصابمون رو به بریزه و دعوا راه بندازه و پنجاه تا حرف بارمون کنه؟؟ نه نمیگم🫤🥲

آره والا این ماه فقط مهمونی رفتم😁

عاشق مهمونی رفتنم.هیچ خوشمنمیاد مهمون بیاد🤣

چرا نمیرید خونه ی مادرت حرفم نمیشه در کل خونه ی بزرگترا میرن یلدا

اره هر سال اونجا بودیم امسال مامانم یکم حالش خوب نبود گفتم بیاین خونه ما.خیلی وقت بود نیومده بودن گفتم اینم یه بهونه میشه بیان.

خب چرا دخترخاله هاتو دعوت کردی

اونا همیشه هستن همه جا.سرجهازی منن🤣🤣