2777
2789
عنوان

خوش به حال جاریم بخدا خیلی در لحظه هست داشت برای شب یلدا اماده می شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3359 بازدید | 112 پست

الان که دقت به جاریم میکنم میبینم واقعا مشکلات زندگی من یک هزارم اون هم نیست ولی اون خیلی در لحظه شادتره خیلی

ناخوداگاه گوشی رو امروز قطع کردم گفتم برو بابا چقدر سرخوشه تو این وضعیت کشور و نگرانی ها...یعنی باز مغزم نمیخواست بپذیره میشه در لحظه هم باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ما به نوعی زندگی والدینمون رو زندگی میکنیمالان که دقت میکنم مادر منم همیشه یه غم ته دلش داشت بی ...

افرین شوهرمن میگه داری از مامانت بدتر میکنی یادت نیست چقد خودت ناراحت میشدی بخاطر این فکرای بیخودش حالا چرا خودت همچین فکرایی میکنی

تو جنگ 12 روزه با غم فراوون و کلی اشک راهی بازار شدم اونم برای خرید اقلام ضروری شبش فقط 2 ساعت خوابیده بودم

باورتون نمیشه سر خیابونمون جاریمو دیدم داشت خرید میکرد چنان لبخندی میزد چشماش برق میزد داشت با زن سبزی فروش حرف هم میزد و خوش و بش میکرد روم رو کردم اونور که حتی از شدت بدحالی حال نداشتم انرژی نداشتم باهاش حرف بزنم اصلا دلم نمیخواست ببینمش خیلی خیلی غم داشتم حالا هیچ طوری هم نشده بودا از استرس از فکر اینده ولی اون داشت خرید میکرد ..باور کن تو اون وضعیت گفته پیش خودش برم یه اش امروز بار بگذارم خخخخ

واقعا زندگی یعنی همین

یکی می شناختم همینجوری بود همه فکر کردن خیلی خوش است کسی متوجه نشد افسرده ی شدید است

طفلی خودکشی کرد

همه ناراحتن چرا فریب خوش بودن های الکی اش را خوردن😔😔😔

زهره فکور صبور هم هر روز تو سالن های زیبایی بود 😔😔😔😔

یا حتی آزاده نامداری😔😔😔

به نظرم آدم عاقل الکی خوش نیست 😢😢😢

درسته همه مشکل دارن...اما درجات مشکلها با هم متفاوته

اینکه کسی در لحظه حال زندگی میکنه و واقعا آدم متوجه شاد بودن درونیش میشه بیشتر بخاطر کم بودن مشکلاتشه...مثلا یکی مشکلش اینه که بین ماشین nمیلیاردی وmمیلیاردی کدومو انتخاب کنه

اما یکی مشکلش اینه که اگه کلیه شو بفروشه برا درمان بیماری بچش ،سرنوشت جسم خودش چی میشه...

قطعا مورد دوم نمیتونه تو زمان حال زندگی کنه و خوش باشه

زیادم نیست بعدم مگه ناخون سن میشناسه مگه بیچاره دل نداره

چرا بابا معلومه که دل داره 😅برای من عجیب بود چون ندیده بودم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یکی می شناختم همینجوری بود همه فکر کردن خیلی خوش است کسی متوجه نشد افسرده ی شدید است طفلی خودکشی ک ...

منظورم الکی خوش بودن نیست اصلا منظورم حضور در لحظه لحظه زندگی بود

در جریان بودن با لحظه های زندگی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن