2777
2789

دارم آتیش میگیرم اتییییییییش

انگار دامادی داداششه

حتی منم دامادی دعوت نبودم

ولی این داره میره

البته دامادی دو تالار باغی دارن میگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چی آتیش میگیری

ادم کل عمرش کار میکنه ،حالا یه روز میخواد خوش باشه،کنار رفیقش باشه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

خرج خونه و زندگی رو من بدم موقعیت مون اصلا خوب نیس

حالا بنده خدا ربات که نیست آدمه

تو این روزا که همه چیز سخته و واقعا مردها دارن زحمت میکشن یه روزایی هم نیاز دارن به استراحت کنن و خوش بگذرونن

اشکالش چیه

دیگه اخلاقش اینه

بهش سخت تر بگیری لجباز تر میشه

راهی نداری

خودش باید درک داشته باشه

کاربر مرد هستم🙏🏻

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

بهتر بود شمارو هم دعوت میکردن باید ببینی دلیلش چی بوده شاید همسرت بخاطر کارایی که قراره برای دوستش انجام بده فرصت نداشته بیاد دنبال شما و درگیر بردن و اوردن شما باشه سختش نکن یک شبه بذار خوش باشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان با حرص خوردن دیگه هیچ کاری از دستت بر نمیاد باید بیخیال باشی... اونم ادم حق داره تو شادی رفیقش شرکت کنه... انشالله تمام میشه سر کارم میره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مردا گناه که نکردن صبح تا شب خرحمالی کنن

حالا یه روز میخواد خوش باشه چی میشه مگه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

رفیقش باشه که باشه قشنگ منم پس زده حال داره بهم میزنه

واااا اسی چرا جوش میزنی به خدا فک نکنی من تو موقعیتت قرار نگرفتم نه عزیزم من عروسی رفته تفریح رفته دور همی رفته برای خطم رفته تنهای تنها چندساعتم بیشتر نبوده وقتی میاد خونه انقدر با ذوغ تعریف میکنه که نگو تازه تفریح میرن من به نحو احسنت امادش میکنم ....حتی بعضی از دوستاش به زناشون پذوغ میگن شوهرم چون راست میگه میگن چرا میگی دهنشو باز میکنی میگه برعکس زن من تو این قضیه ها دهنش و باز هم بکنه کلمات خوب میگه یادمه کارتم تو کیفش بود رفته بودن استخر تو را رفتن زنگ میزنه به من میگه کارتت چرا تو کیف منه دنبالش نگردی خرید داشتی پیامک کن وقت برگشت مبخرم منم گفتم از قصد گذاشتم شوهرم مهمون من بره حالشو ببره به خدا دوتومن خرج کرد حقوق ریختن پنج تومن برگشتوند که اصلا نمیخواستم ...ریلکس باش تو داری حرص الکی میخچری عزیزم اون که میره خوش گذرونی تو پیشش شخصیتت خراب میشه