2777
2789
عنوان

حیوون خونگی خیلی کیوتهههه عاشقشممم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 55 پست
مامانم و بابام میپزن میخورنش

چطور دلشون میاد ، من ی اردک بزرگ داشتم رفتم مدرسه برگشتم دیدم نیست مامانم گفت بردنش ی باغ خوبی کحوض داره شنا کنه ، بعد دیدم رو دمپختک ظهر ی پر مشکی گذاشتههه😭😭😭

خدایا بسهه دیگهههه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوتا عروس نر و ماده دارم تخم کرده سر تخما دعواست خدا کنه بچه بیاد بیرون🥰😂مادر بزرگ میشم

منم عروس ماده دارم

تخم کرده بچم فکر میکنه قراره جوجه بشه

یه جوری وحشی بازی درمیاره که میخواد پارم کنه دست تو قفس نکنم😄

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا بخدا همینه یک بلایی سر حیون های مظلوم میارن که من باورم نمیشه اینا انسان هستن باورکن چند وقت پیش یک سگ رو آتیش زده بودن طفلی بچه داشته اونا رو هم همینطور باورکن قلبم درد گرفت از ته دلم اشک ریختم واقعا از ته دلم خواستم خدا تقاصش رو بهش پس بده از اینکه بگم انسانم گاهی شرم دارم اسم ما اشرف مخلوقات هست ولی اون حیون مظلومی که برای یک وعده عذا برات تا جونش ازت مواظبت میکنه بهش میگن نجس من میگم نجس اونی هست که به این حیون های خدا ظلم میکنن باورکن با چشم های پر اشک برات تایپ کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منم عروس ماده دارمتخم کرده بچم فکر میکنه قراره جوجه بشهیه جوری وحشی بازی درمیاره که میخواد پارم کنه ...

من میترسم تخمش چیزی بشه وقتی دست میبرم تو قفس اب عوض میکنم یا هرچی خیلی وحشی میشه خب عوض نکنم هم مریض میشه

همش میترسم استرس بگیره تخمش خراب شه

واقعا بخدا همینه یک بلایی سر حیون های مظلوم میارن که من باورم نمیشه اینا انسان هستن باورکن چند وقت پ ...

بابا سگ موش ممکنه ضرر داشته باشه برا انسان و نجس هم هست ولی بازم مخلوق خداست و من معتقدم همون سگ از خیلی آدما تو درگاه خدا ارزشش بیشتره ، چون حداقل سگ بوده و سگیت خودشو بجا اورده ولی ما ادما ، ادم هستیم ولی انسانیت خودمون بجا نمیاریم

خدایا بسهه دیگهههه ...