2777
2789
عنوان

خوش به حال جاریم بخدا خیلی در لحظه هست داشت برای شب یلدا اماده می شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2782 بازدید | 112 پست

من گاهی میگفتم شاید دو قطبی چیزیه اینقدر شیداس ولی دیدم نوسان خلق نداره و 90 درصد مواقع و حتی بیشتر شاده و من اصلا دپرسیشو یادم نمیاد..از هر چیز کوچیکی یه بهونه درست میکنه برای خندیدن و شادی

من ندیدم این یه بارم به شوهرش غر بزنه ها حتی یکبار

اینا رو میگم ولی ذهنیتش کد شده رو بدبختی انگار هرچی بدبخت تر آدم خوب تر ولی کتابو سعی میکنم جور کنم

خب چه بهونه ای میاره؟

(زندگیم بارها بدون دلیل و منطق قضاوت شده امیدوارم تو از اون آدما نباشی...)با اینکه زندگی کوتاه ولی بلند مدت ترین چیزیه که در اختیارمان قرار گرفته ، پس درست ازش استفاده کنیم 🌿✨//حس ششمم در اکثر مواقع درسته پس اگه سوالی داشتین در خدمتم //هر ماه میتونم سر بزنم فقط/////درخاست ممنوع حتی برای خانومای گل⁦;⁠-⁠)⁩ممنون میشم تاپیکارو الکی نترکونین دو سال کاربر خاموش و ۳ ساله عضوم⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩علاقه ای بسیار زیادی به اموجی ها دارم..عاشق طبیعتم و تو روبیکا بلاگرم و تو یوتیوب بازنشر کننده...دانشجو معلمم ...🦋🦋و در رابطه⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما انگار یه اضطراب قبل حادثه همیشه داریم و یه افسردگی درونیحالا این جاریم هم تو نوجوونی مادرشو از دس ...

دقیقا شوهرم میگه تو همیشه جلو جلو غصه اتفاقاتی رو میخوری که شاااید ۱ درصد احتمال وقوعشون باش بذار اول اتفاق بیوفته بعد بشین براش عزا بگیر ...قبلا که سنم کمتر بود من به مامانم همچین نظرایی میدادم واون میگفت نمیتونم میگفتم ینی چی چرا نتونی دست خودته هییی الان میفهمم نمیتونم ینی چی

ای بنازم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اره مرتب هست .هیچ وقت موهاشو شلخته و سفید ندیدم همیشه رنگ مو داره ..همیشه منظم هست ..خیلی انرژی شو ا ...

افرین بهش

ولی خب منممو رنگ نمیکنمولی شلخته نیستم

کلا استایلمه رنگ نمی کنم ابروهامم پره

دقیقا شوهرم میگه تو همیشه جلو جلو غصه اتفاقاتی رو میخوری که شاااید ۱ درصد احتمال وقوعشون باش بذار او ...

چون ما به نوعی زندگی والدینمون رو زندگی میکنیم

الان که دقت میکنم مادر منم همیشه یه غم ته دلش داشت بی دلیل ها......هیچ وقت شادی واقعی نداشت و نداره...همیشه خنده هاشو میدزدید....یا فکر میکرد حتما باید دیوونه باشی که الکی خوش باشی و گاهی میگفت فلانی هم زیادی سر خوش هست..یادمه زیاد که میخندیدیم و بچه بودیم میگفت نخندین خنده پشیمونی میاره!!1

کلا اکثریت یاد گرفتیم شیون قبل از مرگ کنیم

تهش میبینیم خدا همه چی رو درست میکنه

غصه ها الکی پیرمون کرده

عمر به باد دادیم هیچی نفهمیدیم

ولی درکل منم یه مدتیه با منفی گراها هم کلام و هم صحبت نمیشم

روحم آزار میبینه

خودم از همه چی خبر دارم

هی تکرارش درستش میکنه ؟

نه فقط آزارم میده

اصلأ به زبون نیار مامان من خیلی به زبون میآورد منم که بچه بودم سریع میرفت تو مغزم ملکه ذهنم میشد حتی ...

خیلی دوست دارم این اخلاق کمرنگتر شه درونم باورت میشه الان خونه خریدیم ولی من هر روز حداقل ۱بار میگم اگه روز سند نیان چی اگه اذیت کنن چی اگه کلاهبرداری کنن... خلاصه از خوشیهامم نمیتونم لذت ببرم

ما انگار یه اضطراب قبل حادثه همیشه داریم و یه افسردگی درونیحالا این جاریم هم تو نوجوونی مادرشو از دس ...

وای ما یه فامیل داریم خانمه شوهرش فوت کرد جوون بود و دوتا پسر داره

رفتیم ختم دیدم ناخنش کاشته و لاکشم قرمز گفتم حتماً وقت نکرده ریموو کنه چهلمش دیدم همون کاشت رو مشکی زده چندماه بعدم بخاطر روحیه بچه هاش پاشد رفت شمال چند روز موند تو خونه هم میخندید ولی چشاش غمگین بود

حتی شوهرش خیانت کرده بود میگفت هرجام بره اخرش برمیگرده پیش خودم چون من عقدشم

از روز اولی که باهاش آشنا شدم پرانرژی بود و همون انرژی رو حفظ کرد تا بچه هاش آسیب نبینن سر همین کسی متوجه غم درونش نمیشه

کاش منم از این مدل آدما بودم