2777
2789
عنوان

خوش به حال جاریم بخدا خیلی در لحظه هست داشت برای شب یلدا اماده می شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 112 پست

استارتر حال دلت رو منم دارم نمیدونم چه مرضیه واقعا . خانواده شوهرم عید شب یلدا عیدای دیگه همه رو جشن میگیرن پامیشن میرقصن . قبلش تدارک میبینن سفره یلدا سفره هفت سین . واقعا نمیدونم چرا همیشه به غم بزرگی توی دلم هست . و اینکه از همه اعضای خانواده شوهرم سنم کمتره اونا ستون از من بیشتره صدای آهنگ رو بلند میکنن و میرقصن . نمیدونم چرا من همیشه قیافه ماتم زده و غمزده ای دارم بینشون شادی اونارو میبینم تعجب میکنم مگه میشه آدم برای عید چهارشنبه سوری سیزده بدر اینجوری شلوغش کنه مگه چیه

من مامانم دقیقا هم سن و سال جاری شماست عاشق اینکاراست بگو بخند خرید ناخن درست کردن ولی چه فایده بابام وداداشام عین برج زهرمار هستن حتی اگر حالش خوب هم باشه خرابش میکنن خودش با وجود تمام مشکلات بیخیال هست ولی اینا سوهان روح

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه فامیل داریم اینا یه خونه بزرگ ویلایی دارند وضع مالیشونم متوسطه اعیاد رو اینقدر باشکوه دور هم برگزار میکنند. شب یلدا همه دور هم بزن و برقص تا 4 صبح بیدارن....هر بار هم دعوت میشن هر کسی با خودش یک چیزی میاره و دور هم ساعتها میخندن شادن..پانتومیم اجرا میکنند و ....

تو اون جنگ 12 روزه باور کن اگر بهش زنگ میزدم میگفتم بریم تفریح میومد....هیچ وقت به هیچ مناسب و مهمون ...

خب عزیزم ایشون کاملا مشخصه وضع مالی خوبی دارن که میتونه بیرون بره بگرده مهمونی ، آرایشگاه ، کاشت ،تفریح و...

اینا اصلا بدون پول امکان نداره .شما الان پارک سر کوچتون هم بری باید حداقل ۵۰۰ تو کارتت باشه. وگرنه اگه بی پول باشی چه جوری میخوای به خودت برسی و برگردی و خوش باشی؟ ترجیح میدی تو خونت بشینی . میگی دیزاین میکنه برای شب یلدا و هفت سین . مشخصه با این کار ها حال روح و روانش خوب میشه انرژی میگیره کمتر با خودش غصه میخوره برای مشکلاتش . پس قطعا مشکلات ایشون مادی نیست . با خرج کردن تخلیه میشه دیگه غصه نمی خوره . ولی کسی پول نداره مثلاً انار و هندوانه فقط برای شب یلدا بخره . ناخن که دیگه بماند. در کل می خوام بگم چون توانایی مالی داره میتونه اینکار هارو بکنه

ولی من پول اون رو دارم و بی انرژی هستم همیشه هم مساله پول نیست

گلم چرا شما که پول داری خرج نمی کنی روحیت شاد بشه . من جای شما بودم دست جاری مو میگرفتم همه جا باهاش نوبت میگرفتم و می رفتم.