2777
2789

من دیگ استرسم گرفتم شدیدددددد

دوتا بچه دارم ک مطمئناااا نمیتونم مث همیشه باارامش بخونمچون سالهای قبل دخترمنبود راحت میخوندم الان دخترم ی سال ونیمش نمیذاره گوشی دست بگیرم چبرسه جزوه کتاب

نمیدونم از کجا چجوری شروع کنم ولی حالم بده استرس دارم شدید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو بگو با کارمندی و چهارتا بچه و نوزاد 😐

شمام ارشد میخونی

من خیلی استرس گرفتم لعنتی باورت میشه جزوه هاروفقط هی پول زدم حساب نماینده پرینت گرفته دارم وگرنه هنوزنمیدونم چ درسایی داریم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
واقعا تحسین دارین چجوری با دو تا بچه درسم میخونین ایول دمتون گرم

فداتشم علاقههه.زیاد

شمام ارشد میخونی من خیلی استرس گرفتم لعنتی باورت میشه جزوه هاروفقط هی پول زدم حساب نماینده پرینت گرف ...

منم ارشدم

من که هنوز اساتید هم نمیشناسم درسهارو با هم قاطی میکنن

نوشتم یادم نره

الحمدلله رب العالمین ...

اگر رشتتون حفظی هست و متون تکستی دارین ویس استاد و پلی کنید

اگر هم مثل ما دروستون مبتنی ریاضیات و یا فیزیک که اگر استاد اجازه ضبط کلیپ میدن کلیپ بگیرید اگر نه جزوه کامل بچه ها رو بگیرید و ویس پلی کنید