2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بگین چیکار کنم

67 بازدید | 12 پست

بچه ها خیلی ناراحتم بیایید بگین حق با کیه ؟

من یک بچه کوچیک دارم پارسال تولد دو سالگیش بود. من چون کمک نداشتم و تعداد مهمان ۱۸ نفره

پارسال قرار بود تولد دخترم را خونه مادرشوهر بگیریم ولی داستان شد. اونها قبول نمی کردن و هی پیغام و زنگ به شوهرم که ما روز تولد دخترم سینک اشپزخونه خراب شده باید تعمیر کنیم مادرشوهرمم خونه خواهرش دعوت شد. رفت جای دیگه مهمونی!

بعد اینطور شد من به خواهرشوهرم گفتم تولد کنسل شده گفت چرا کنسل کنیم فردا میاییم خونه شما .

منم خیلی ناراحت بودم به دروغ گفتم ما فردا مهمون داریم.

خلاصه زنگ زدم به خواهرشوهرم و حسابی دعوامون شد کار به فحش و توهین رسید.

خلاصه من سه ماه قهر بودم آخر مجبور شدم به خاطر همسرم دوباره با اونها آشتی کنم.

حالا مسیله این که برای دختره خواهرشوهرم می خوان یلدایی بیارن و قراره خونه مادرشوهرم انجام بشه حدود ۳۰ نفر مهمون دارن. حالا من آنقدر ناراحتم الان چند روز همش توی فکرم و ناراحتم میگم چرا آخه بین بچه هاش فرق میذاره چرا یه ذره ارزش برای ما قایل نشدن.

بچه دختر عزیزتر از بچه پسره ؟ میگم خب اصلا در جشن شرکت نکنم یا دوباره قطع ارتباط کنم. یا زنگ بزنم به خواهر شوهرم صحبت کنم تا آروم بشم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو با مادرش صحبت کنه.تو اصلا خودتو قاطی نکن

شوهرم میگه چون من آشتی کردم پرونده این ماجرا پارسال تموم شده نمیشه دوباره بازش کرد و راضی نمیشه با اونها صحبت کنه

باورم نمیشه اتقدر سطحی نگر و رو این مسائل حساس هستینتا خودت خونه داری چرا خونه بقیه؟ یا نگیر اصلا

می خواستیم نگیریم قبول نکردن. من دست تنها بودم مادر یا خواهر یا دوست هیچکی ندارم بیاد کمکم، دخترم کوچیک بود ۱۸ نفر را نمی تونستم شام بدم و پذیرایی کنم

می خواستیم نگیریم قبول نکردن. من دست تنها بودم مادر یا خواهر یا دوست هیچکی ندارم بیاد کمکم، دخترم ...

خب نگیر عزیزم نگیر

چرا عزت نفس خودتو آوردی پایین سر همچین چیزی؟

تو نمیخوای بگیری، کی میتونه زورت کنه

خب نگیر عزیزم نگیرچرا عزت نفس خودتو آوردی پایین سر همچین چیزی؟تو نمیخوای بگیری، کی میتونه زورت کنه

همسرم زور کرد میگفت باید بگیری خواهر ها و برادرهام بیان. ناراحت میشن خانواده بهم میریزه. من هر چقدر گفتم قبول نکرد. میدونم مقصر اصلی مدیریت همسرمه.