درک میکنم چی میگی ولی خوب من از ازدواج سنتی بدم میاد کلا ببین به نظرم مرد تا هر قدری بهش اجازه بدی باهات رفتار میکنه اگه یکی دو بار گفت محکم رفتار کنی دیگه جرعت نمیکنه چیزی بگه
برای ۹۹ درصد مردای ایرانی مهمه چون تو فرهنگ ما دختری که دوست پسر داشته باش کارش ننگه اما پسر نه باید داشته باشه حتی اون با جنبه هاشونم تو دعوا میگند دوست بسیار خوشگل من که البته دوست پسر زیاد داشت شوهره میدونست دوست پسر داشته اما گرفته ش ولی اونقدر به روش آورد تو دعوا و شکاک بود جدا شدند
مهم نیست . برای مام زیاد مهم نیسا مگر اینکه اسمشون دیگه پیچیده شده باشه که مثلا فلانی دختر بازه . قلانی پسر بازه . ولی در غیر این صورت اصلا برامون مهم نیست و پیگیرش نمیشیم . تهران زندگی میکنیم . چون همه میدونیم دیگه هممون گذشته خودمون رو داشتیم
برای خودت چی گذشته طرف مهمه؟ الان پسرا خودشون تو رابطه حدی ندارن ولی دختر افتاب مهتاب ندیده برای ازد ...
این پسرا احیانا با همجنس خودشون مگه رابطه دارن که همچین انتظاری دارن حتما هم براشون رید.ن با همون کسی رابطه داشتن ازدواج کنن اکثرا دخترا الان رابطه دارن از طرف کسی میگم ماما هستم و خیلی چیزا دیدم