2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هر انسان عاقلی پیشینه ی فرد مبنایی بر حال و آینده اش هست.

شما حتی برای یک امر پیش پا افتاده که بخواهی به کار گرفته بشی گواهی سو پیشینه و ضامن و معرف ازت میخوان؛ چطور توقع دارید هر کار هوس کردید انجام بدین و یک انسان دیگر تصمیم سازترین تصمیم زندگی شو بیتفاوت به آنچه کارنامه زندگی شماست به شما پیوند بزنه؟

و تازه با عنوان کردن شهر کوچک و بزرگ و روستا و... جوری تصور کنید که شهرنشینی و تمدن باعث میشه یک فرد پذیرای چنین امر غیرمعقولی باشه!

اگر احیانا این گونه هم شده دلیلش اینه که یک عده که زندگی آلوده و فاسدی داشتند دور هم فکری به سرشون زده که بتونن با هم تا کنند، اگر نه پاکی و پلیدی یکسان نیست! انسان پاک، پلیدی رو پس میزنه!

بله مهمه براشون ولی اینجور نیست که پدر یارو رو درارن تا بفهمن داشته یا نهشهر کوچیکیم اگه کسی زیاد هر ...

من منظورم دقیقا این بود پدرش رو دربیارن یا هی تجسس کنن و تاکید کنن

شهر کوچک زندگی می کنیم معمولا همه هم را می شناسن و خیلی ها هم هنوز اینجا سنتی ازدواج می کنن و سنتی

می پسندن و اینجا بیشتر خانواده مهمه و دختره هر گذشته ای داشته باشه می فهمن خودش با تحقیق قبل خواستگاری اینا

برای هر انسان عاقلی پیشینه ی فرد مبنایی بر حال و آینده اش هست.شما حتی برای یک امر پیش پا افتاده که ب ...

کسی همچنین انتظاری نداره ولی ما ادمیم ها انتظار نداری که منتظر باشیم تا سی سالگی شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد آشنا میشه آدم بالاخره با یکی منظورم آشنایی بود نه خوابیدن با هر کسی

نسخه یکسان برا همه نمیشه داد یه پسری دوست نداره یه پسری براش مهم نیست . من خودم آقا هستم البته

تا چه حد برات مهمه؟ منظورم در حدی هست که خیلی تاکید کنین؟ یا حتما بگردین دنبال گذشته اش با بد نام نباشه کافی هست براتون؟

شهر کرج برای من و همسرم در حد تعادل مهمه نه میگیم آقا چشم و گوش بسته با هیچکس قبل ما حرفم نزده نه اینکه دیگه کلا ولو باشه کلا خانواده ها و دوستامون هم همین عقیده رو دارن